نمايش پست تنها
قديمي May 18th, 2009, 19:25   #1259
babakhoo
Senior Member

تاريخ عضويت: Dec 2007
تشکر از ايشان: 1,194 بار در 295 پست
babakhoo (سطح 2)babakhoo (سطح 2)babakhoo (سطح 2)babakhoo (سطح 2)babakhoo (سطح 2)babakhoo (سطح 2)babakhoo (سطح 2)babakhoo (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله farari نمايش نوشته ها
به نظر من که احتمالا بی ارزش هم هست اگر می خواهیم بحث را ادامه دهیم

1-از بیان مسایل شخصی و رابطه های خصوصیمان پرهیز کنیم
2-راجع به چگونگی حذف پستها و تاپیک ها و قوانین انها صحبت را ادامه دهیم
3-به دنبال راهی باشیم که در عین اینکه مطلبی می نویسیم از دری وارد شویم که کمترین ریسک را در پاک شدن داشته باشد
4- قوانین مدیریتی تالار عمومی را اصلاح نماییم

قصد جای دیگری بود به کجا رسیدیم قصد یافتن دریچه ای برای سخن گفتن بود نه .......
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جناب فراری عزیز

بنده بعد از عنوان شدن بعضی مسایل در پست گذشته ، دوستان رضا خان را خطاب قرار دادم ، و ایشان خیلی سریع بنده را متهم به ناجوانمردی و منصف نبودن کردند .
موضوع مطرح شده موضوع غریبی نیست که اثبات سختی داشته باشد کاربران قدیمی که همه در جریان اند و هزار راه برای اثباتش ، ولی چرا ایشان به خود گرفتند ؟!
مگر من گفته بودم رضا خان IB شده یا ... ، بنده صد در صد سر حرفم هستم که در آن مورد زیر مجموعه ایشان هر کاری خواستند کردند و این را همه می دانند .
رضا خان من با شما خصومتی ندارم ، ولی با روش اداره سایت مخالفم و حق دارم نظرم را بدهم .
قبلا پیشنهاد کرده بودم اگر نمی توانید بنده را تحمل کنید بفرمایید بنده بی سر و صدا زحمت را کم می کنم(بدون پستی و حرفی) ولی آزاد اندیشی شما مخالفت کرد(شاید هم تعارف بود).
اگر هنوز فکر می کنید بنده ناجوانمردم و غیر منصف و سر حرفهایتان در آن پست هستید بفرمایید که اثبات شروع شود و اگر نه مثل آقا وحید اشتباه برداشت فرموده اید ، مثل ایشان بزرگواری خود را نشان دهید و فقط بفرمایید که چرا پست آلبرتینی برنگشت بعد از توضیحاتی که ارایه داد ،تا بنده قوانین شما را با این مثال بهتر متوجه بشوم و اگر باب میل نبود شر ام را بکنم و حضورم باعث به هم خوردن حال کسی نشود .

ارادتمند