نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله farari
اول راهکار حل موضوع به مدیریت بسته است که به جای بستن تاپیک ها مدیریت آن قسمت ها را گونه ای دیگر اداره نماید .من که گفته بودم هم می پذیرم (ارایه ایده) هم راهکار می دهم.نخواندید؟
دوم ما دو دسته داریم به جز بی طرف ها.یکدسته منتقدان دولت و دسته دوم موافقان دولت.تاپیک مذکور در دست موافقان دولت است بدون شک تمامی این دوستان به تمام قوانین اعمال پست پایبندند و نیازی به حذف پست هایشان نیست راجع به نقل اخبار.اما دسته دیگر منتقدان هستند که بیشترین حذف دامن این گروه را گرفته است مدیریت این تاپیک و اینگونه مطالب بحث برانگیز را به یکی از کسانی که این گروه معرفی می نمایند اعطا کنید و درضمن قوانین بنیادی را رعایت نماید با اغماض کمتر و احساس را کمتر دخیل دهد.و گر مدیریت کم کاری نمود حق اعتراض برای بیش از ده رای باشد.من کامل می توانم توضیح دهم در مورد جزییات.
سوم-اشخاص زیادی هستند که وزن زیادی در سایت دارند که نزدیک به مستقل ها هستند مثل بابا بهزاد.کندل تریدر و خیلی های دیگر و کارهایشان احساسی نیست مقبول هردوطرف هم هستند اگر وقت دارند این پست به آنان واگذار شود که بعید است قبول نمایند.باز هم ایده می شود داد..........
سهراب جان گر قصد بنده بازی با کلمات است بشکند این دست...............
|
خدمت شما عرض کنم که بنده خودم منتقد دولت ( دقیق تر بگم زخم خورده ) و سیاست و حتی بعضی جنبه های دینی احوالات موجود هستم ! پستهای حذف شده ام احتمالا هنوز در تالار مدیران هست و احتمالا جناب بلک نینجا یکی از همون پستها رو به یاد میارند . اینها رو عرض کردم که بگم من خودم هم بعله ! و حتی شاید خیلی بیشتر از بعضی ها بعله ...

و
در واقع یکی از دلایل کم نوشتنم همین حذف پستهام بود . اما ... راه حل شخصی که انتخاب کردم این بود : وقتی دیدم نوشته هام حذف میشه و چون براشون ارزش قائل بودم ، کمتر نوشتم . مشابه همین موضوع در تالار سیستمهای معامله هم اتفاق افتاد . بگذریم که نوشتن یا ننوشتن من نوعی اهمیتی نداره .... اما حداقل مشکلم رو با خودم حل کردم . ( البته این راه حلی بود که من برای خودم در نظر گرفتم و به کسی توصیه اش نمی کنم )
اینها رو عرض کردم که به جانبداری متهم نشم .
از راه حل هایی که ارائه کردید هم ممنونم . حداقل الان راحتتر میشه صحبت کرد . از آقا رضا تقاضا میکنم به هر شکلی که صحیح میدونند در این زمینه اظهار نظر کنند .
و اما یک موضوع رو جنبی خدمتتون عرض کنم : وقتی دستی عفونت کنه و چاره ای به جز قطعش نباشه ، آیا قطعش نمی کنند ؟ آیا یک پوزیشن ضررده رو که هیچ امیدی به نتیجه گیریش نیست نمی بندند ؟ مسلما کسی دوست نداره دستش رو از دست بده یا در پوزیشنی ضرر بده . اما بهتر از مردن یا کال شدنه . در واقع انتخاب بین بد و بدتر هست . اینطور نیست ؟
میخوام عرض کنم اجازه بدید زمان رو کمی جلوتر ببریم . تاپیکها باز باشند و همه ما آزادانه بنویسیم و ... چند ماه بعد نه تنها آلبرتینی نیست ، من و شما و سایت و تاپیک و تاپیک انتقادات سایت سرمایه و ... هم نیست !
شما کدوم رو انتخاب میکنید ؟
تاکید میکنم .. از شرایط موجود راضی نیستم و تاییدش نمیکنم . حتی خودم قربانی هستم . اما چه میشود کرد... ؟
حالا با توجه به توضیحات فوق ، اگر فکر میکنید راهی هست که نه سیخ بسوزه نه کباب ( تقریبا مشابه اون چیزی که بالا گفتید ) بنده شخصا فکر میکنم راه حل بدی نباشه ( البته ناگفته پیداست که تصمیم نهایی با مدیریت سایت هست . )
مشکل دیگه اینجاست که برای سیستم سا--نسو--ر هوشمند ما ، هیچ قانون و حد و مرز مشخص و تعریف شده ای نیست که بشه بر اساس اون تصمیم گرفت و اقدام کرد و بر همین اساس گاهی سخت گیری بیش از حد اجتناب ناپذیر به نظر میرسه . یک مثال جالب بگم .. من امروز کلمه هندونه رو سرچ میکردم ، با این کیورد تو 360 رفتم تو یه سایت که پر از داستانهای فارسی پ - ر - ن بود ! و همچنین حالت عکسش هم هست ...
...
دست شما سالم و سلامت بماند تا از قلم شیوای شما در زمینه هایی بهتر استفاده بشه و لذت ببریم .
ویرایش : بنده بعد از ارسال این پست پاسخ آقا رضا رو دیدم ...