نمايش پست تنها
قديمي May 18th, 2009, 21:14   #1279
وحید
مسئول سابق تالار عمومی و تالار اعضاء

وحید's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2008
تشکر از ايشان: 4,825 بار در 1,161 پست
وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به وحید
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله farari نمايش نوشته ها
اول راهکار حل موضوع به مدیریت بسته است که به جای بستن تاپیک ها مدیریت آن قسمت ها را گونه ای دیگر اداره نماید .من که گفته بودم هم می پذیرم (ارایه ایده) هم راهکار می دهم.نخواندید؟

دوم ما دو دسته داریم به جز بی طرف ها.یکدسته منتقدان دولت و دسته دوم موافقان دولت.تاپیک مذکور در دست موافقان دولت است بدون شک تمامی این دوستان به تمام قوانین اعمال پست پایبندند و نیازی به حذف پست هایشان نیست راجع به نقل اخبار.اما دسته دیگر منتقدان هستند که بیشترین حذف دامن این گروه را گرفته است مدیریت این تاپیک و اینگونه مطالب بحث برانگیز را به یکی از کسانی که این گروه معرفی می نمایند اعطا کنید و درضمن قوانین بنیادی را رعایت نماید با اغماض کمتر و احساس را کمتر دخیل دهد.و گر مدیریت کم کاری نمود حق اعتراض برای بیش از ده رای باشد.من کامل می توانم توضیح دهم در مورد جزییات.

سوم-اشخاص زیادی هستند که وزن زیادی در سایت دارند که نزدیک به مستقل ها هستند مثل بابا بهزاد.کندل تریدر و خیلی های دیگر و کارهایشان احساسی نیست مقبول هردوطرف هم هستند اگر وقت دارند این پست به آنان واگذار شود که بعید است قبول نمایند.باز هم ایده می شود داد..........

سهراب جان گر قصد بنده بازی با کلمات است بشکند این دست...............
بعد از ان همه توضيحات ...
جناب فراري اين حرف خود را بايد ثابت كنيد با دليل نه حرفي از روي برداشتهاي شخصي
من منتظرم !
برويد تعداد پستهاي موافقان و مخالفان را بشماريد
دليل پستهاي پاك شده و اين كه ان پستها را چه كسي زد؟
چه تعداد پست پاك شد ؟ دليل اجراي قانون چه بود؟
اين حرف شما تهمتي است نسبت به بنده و طبق حقوق خودم از شما ميخواهم با دليل و مدرك ان را ثابت كنيد
پ ن : روي صحبت من با جناب فراري است لطفا كسي دخالت نكند
پ ن 2:ان تاپيكها هم بسته شده ايا حاشيه تمام شد؟ فقط مكانش جابجا شد (عدهاي فقط به دنبال حاشيه و اهداف شخصي خود هستند حالا به هر قيمتي)
يا حق

آخرین ويرايش توسط وحید در May 18th, 2009 و ساعت 21:19
وحید آفلاين است پاسخ با نقل قول