نمايش پست تنها
قديمي May 18th, 2009, 21:54   #1290
وحید
مسئول سابق تالار عمومی و تالار اعضاء

وحید's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2008
تشکر از ايشان: 4,825 بار در 1,161 پست
وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به وحید
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله farari نمايش نوشته ها
فکر می کنم پستهای منتقدان بیشتر باشد من شمار پست های حذف شده را نمی دانم و همه را نخوانده ام اما وحید جان این همان است که من می گویم پست های حذف شده دوستان موافق بیشتر برای دلخوشی این وری ها بوده_ دست کم ما اینگونه فکر می کنیم_ اما حذف پست منتقدین بیشتر زیر پا گذاشتن قوانین بنیادی بوده البته از دید شما و من همه را رد یا تایید نمی کنم اما شما هم موضع خود را دارید من تغییر موضع را خواستارم مگر ندیدید من گفتم و نوشتم که قانون را می شود همه گونه اجرا کرد .اما همه میگویند تمثیل است طریقه ای که قانون پیاده می شود مهمتر از خود قانون است.....

حاشیه تکه ای از زندگیست هر چه به او بال دهی بیشتر می پرد کمی صبر می خواست تا در حد حاشیه بماند نه بشود گرگ بیابان.........
جناب فراري بنده هنوز منتظر پاسخ مستند شما هستم
شما تهمت جديدي را وارد كرديد
شما اعتراف ميكنيد زير پا گذاشتن قوانين بنيادي باعث حذف پستي شده (از نظر من)پس جانبداري در كار نبوده
شما نميتوانيد حرف خود را ثابت كنيد چون تعداد و دليل پستهاي حذف شده را نميدانيد
شما هنوز نميدانيد به قانون معترضيد يا نحوه اجرا
شما قانون را نميدانيد تا به ان استناد كنيد
نحوه اجرا را در دست بند بوده و براي ان دلايل قانوني و محكم دارم تفسير به راي هم در كار نبوده
دليل خود را نسبت به اين ادعا كه بنده وابسته به جناحي خاص هستم بيان كنيد
ببين دوست عزيز قانون لبه اي برنده دارد و با ادبيات و كدخدا منشي نميتوان از زير ان گريخت
اگر پاي مسئول سايت جايي گير كند تعهد محضري شما هم كمكي به ايشان نميكند
طبق قوانين دموكراسي بنده حق هر گونه اقدام حقوقي در رابطه با شما را براي خودم محفوظ ميدانم
هركس پستي از ايشان در تالار سياسي پاك شده مستندا اينجا بيان كند تا بنده پاسخگو باشم
از اين خاله زنك بازي ها خسته شده ام پس مستند حرف بزنيد
هو الحق