Senior Member
تاريخ عضويت: Jan 2008
تشکر از ايشان: 5,303 بار در 1,374 پست
|
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله مسعود رهجو
با سلام
بنده هم نظرم را بدم و غیبت کبری را شروع کنم
آقا رضا همان طور که پارسال خدمت شما عرض کردم و هنوز هم به حرفم ایمان دارم این خلاء ایجاد شده ای را که الان ما می بینیم با تغییر قانون یا عوامل دیگر پر شدنی نیست قانون های فعلی کاملا شفاوف و دقیق هستند خط قرمز های سایت و نظام کاملا مشخص هستند
توهین به مقامات دولتی و شخصیتهای سیاسی/مذهبی و یا تمسخر بصورت طنز/کاریکاتور ممنوع میباشد.
قرار دادن لینک یا فایل تصویری-صوتی-ویدئویی مستهجن/غیراخلاقی/سیاسی ممنوع میباشد.
اهانت به مذاهب/ادیان/ملیتها/قومیتهای مختلف ممنوع میباشد.
ارائه نرمافزار درخصوص هکر و هک کردن و فیلتـرشکن ممنوع میباشد.
دیگه از این روشن تر فکر نکنم وجود داشته باشد
اما چیزی که وجود ندارد و باعث شده کاربران ناراضی باشند عدم رسیدگی به شکایات خودشان در رابطه با نحوه اجرا قوانین هست
مثلا من از مدیر تالار سیستم ها شکایت دارم که چرا فلان پست من را پاک کرده بنده موازین سایت را کاملا رعایت کردم اما ایشان پست من را بدون دلیل پاک کرده خب آقا رضا من این شکایت را باید به کسی منتقل کنم تا به آن رسیدگی شود در حال حاظر چنین جایی وجود ندارد و اعم نارضایتی کاربران برای این نیست که میخواهند قانون را رعایت نکنند برای این هست که نمیتوانند از حقوق خودشان دفاع کنند
بنابراین بنده پیشنهاد میدهم تالاری را به نام رسیدگی به شکایات کاربران در رابطه با مسایل مدیریتی و کاربران ایجاد کنید و شخصی یا اشخاصی را که بی طرف و با انصاف و قانون شناس باشد به عنوان ناظر سایت برگزینید
متاسفانه ما رده مدیریتی داریم اما رده انظباطی در سایت نداریم اقا من با فلان کاربر به مشکل برخوردم دیگه هی پست بی ربط نیمزنم تا از خودم دفاع کنم سریعا به بخش مربوط گزارش میدهم تا آنها به کارم بر اساس منطق و موازین سایت همچنین کاملا بی طرفانه و با آگاهی کامل بررسی کنند
در پناه حق
|
آقای رهجو سلام.این خط قرمزها را در قوانین سایت نداشتیم فقط بند 8 که آن هم کلی است و بحث منظور هست .این ها همه یعنی اصلاح.
ارادت.