نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله kakolokia
با نام و ياد خدا
به راه باديه رفتن به از نشستن باطل
كه گر مراد نيابم به قدر وسع بكوشم
در ضمن بعيد مي دونم به اين سرعت اين كار بزرگ انجام بشه، اتفاقا سرعت بخشيدن به كار اگر باعث كاهش كيفيت كار نشه پسنديده هست، اينطور نيست ؟
در ضمن چون فرايند دموكراتيك هست و راي گيري هم چيزي نيست كه بشه توش دست برد پس ميشه انتظار داشت نتيجه مطلوب گرفته بشه
مادرم چيزي از سياست نمي دونه، هر موقع حرفي مي زنيم يا از كسي انتقاد مي كنيم اگر باب ميلش نباشه به جاي جبهه گرفتن ميگه خدا هر كسي رو كه مي خواد به مردم خدمت كنه حفظ كنه و كمكش كنه
موفق باشيد
يا علي
|
بنده شعرها می سرایم برای دموکراسی و فرایندهایی از این دست وخواب خوش من چیزی جز رفتارهای دموکراتیک گونه نیست که والاتر از آن نمی بینم.اما ای دریغ که مثل آب خوردن سر دموکراسی بریده می شود.
مادرتان به سلامت که همیشه حسرت صداقت های نسل های پیش را خورده ام .نسل هایی که اگر ذره ای آنان را سرلوحه کنیم بی شک قهرمان زندگانی هستیم.نسلی که من به شخصه نتوانستم چیزی از صداقتشان را وام بگیرم.اما تا ابد تمجیدگر رفتارهایشان خواهم بود.
اما باید ببینیم این فرایند دموکراتیک آیا در پی این نیست که مرزها را تنگتر و حریم را سخت تر نماید.پیش زمینه دموکراسی حذف نکردنست نه حذف کردن چهره.حذف نکردن قوانین بنیادی دموکراسی !
تا نظر شما و آقا رضا چه باشد تا من ادامه دهم ............