نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله hamidrezamf
دوستان عزیز من...شما دنبال چی هستید؟؟
|
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله amirbabak
.
خداوکیلی خودشون هم نمی دونند چی می خواهند!

|
(باز من بیام یک کم رک صحبت کنم برم !)
من میدونم اینا چی میخوان !
افرادی که بر ادامه کار تاپیک های دردسر ساز و حاشیه ساز و پاک نشدن پستهای خطر آفرین پافشاری میکنن ، به چند دسته تقسیم میشن :
1 - افرادی که آگاهانه و عامدانه اینکار رو میکنن ! و بسیار علاقمند به فی * لت * ر شدن سایت هستند ! حالا یا خودشون یه فروم دیگه دارن - یا از طرف یه فروم دیگه اجیر شدن - دوست دارن سرمایه بره پایین تا فرومهای بی بازدید کنندشون بیاد بالا و بتونن از راه تبلیعات در فرومشون نون بخورن ! بلاخره فرومی مثل سرمایه رقبای ناسالم و حسود زیاد داره (به فرومهای همکار که رقابت سالم با سرمایه دارن توهین نشه ها ، مقصود فرومهای درپیتی هستند )
2 - افرادی که کلا دنبال حاشیه هستند و اگه این تاپیکها جمع بشه دکون اونها هم تخته میشه ! میدونین بعضی وقتا ما به کل کل کردن عادت کردیم و واسمون از نون شب واجبتره - جدی میگم - حاضرم قسم بخورم بعضی از اینا از نهار و شامشون و حتی دستشویی رفتنشون میزنن تا بشینن اینجا پست کل کل بزنن ! هی هم ریفرش تا یکی پست بزنه و اینا جوابشو پس بدن ! این یه عادت نیست - یه مرضه - یه جور بیماریه !
3 - افرادی که عادت کردن همش از هر چیزی و هر شرایطی ایراد بگیرن و هی ساز مخالف بزنن و ...
4 - افراد بیکاری که فرومها و کلوپهای دیگه رو گم کردن و شانس کچل ما سرمایه رو پیدا کردن !!
و ...
------------------------------------------------------------------------------------
آقای عزیز - خانوم محترم - نگید نه - نگید اینطوری نیست .
یه بار گفتم - دوباره هم میگم . زمانی که آقا حامد مدیر بود پستهای من توسط ایشون پاک شد - زمانی که ایشون رفت و هنوز آقا وحید نیومده بود پستهای من توسط نمیدونم کی (یا آقا رضا یا محسن آقا) پاک شد . همین آقا وحید هم که با هم از 6 ماه پیش رفیقیم و کلی هر شب چت و تلفن و ... داریم دو هفته پیش پست من و عکس من رو پاک کرد .
پس چرا من و امثال من صدامون در نمیاد ؟ خنگیم ؟؟ نمیفهمیم ؟؟؟ از مدیران سایت میترسیم ؟؟!! کوتاه میایم ؟؟!
نه ما توی سرمایه دنبال چیز دیگه میگردیم . دنبال اصل میگردیم . اینا فرع کاره - به قول معروف دنباله نون باش که خربزه آبه -
-----------------------------------------------------------------------------
پ . ن : هرکس دوست داره از حرف من ناراحت بشه ؛ بشه . اما مطمئن باشه اگه ناراحت بشه از گروه های بالاست !
اگه داغ کرد از دسته 1 و یا 2 هست !! اگه پست من رو پاسخ داد از دسته 3 یا 4 هست !!
پست منو جواب ندید چون وقتم بیشتر از بحث با شماها ارزش داره .
از همه دوستانم عذر میخوام . امیدوارم کسایی که باهاشون دوست هستم به خودشون نگیرن .
نوکر همتون . محمد هورزاد .