نمايش پست تنها
قديمي June 4th, 2009, 02:20   #2595
behrouz-fx
Senior Member

behrouz-fx's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2007
تشکر از ايشان: 3,297 بار در 761 پست
behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 نمايش نوشته ها
سلام

دوستان محترم

کسانی که از سیستم ADSL استفاده میکنند لطفاً یک سر به سایت WWW.SPEEDTEST.NET بزنند و بعد از تست یکی از سرور ها مثل کویت آمار مربوط به سرعت ISP شون رو اینجا اعلام کنند.

یک لینک مخصوص فروم در اختیارتون میگذاره.

بنده قصد دارم تا در ساعت های مختلف این کار رو انجام بدم و نتیجه تست رو اینجا قرار بدم. با این کار میتونیم یک منبع خوب برای انتخاب ISP داشته باشیم.

داتک - 14 خرداد - ساعت 1 و 30 دقیقه بامداد

تعرفه خریداری شده: 512Kbps

میزان دانلود نشان داده شده در این ساعت: 0.15 Mbps

در حقیقت 153.5 کیلوبیت در ثانیه به من در این ساعت فروخته میشه.

در نتیجه در این ساعت کیفیت داتک حدود یک چهارم قرارداد هست.

ارادت
سلام
حامد خان فکر میکنم در اغلب آی اس پی ها ، علاوه بر اینکه پهنای باند داده شده ، نسبت به تعرفه کمتره ، چند ماهی است که کیفیت هم بسیار پایین اومده.فکر میکنم اغلب دوستان شاهد قطعی و افت سرعت مکرر باشند.من که خیلی قطعی و افت سرعت ناگهانی دارم.هر دفعه هم زنگ میزنم ، میگن مشکل از کابل کشی یا مودم شماست .آخه مرد مومن ، من که هر روز مودم یا کابل کشی رو عوض نمیکنم که ! الان خوبه ، 2 ساعت بعد سرعت نصف میشه ، فرداش قطع میشه
تعرفه بنده هم 512 است و سرعت ارسال و دریافت به صورت زیر است :

نمیدونم قانون مشخصی برای حمایت از حقوق مشتری در این مورد ، وجود داره یا به قول شما ، باید به بهترین آی اس پی کوچ کرد
کاش یه کمیته درست حسابی حمایت از حقوق مشتری و مصرف کننده تشکیل میشد!

آخرین ويرايش توسط behrouz-fx در June 4th, 2009 و ساعت 02:24
behrouz-fx آفلاين است
5 تشکر کننده از behrouz-fx: