نمايش پست تنها
قديمي July 5th, 2009, 01:38   #2625
I.N.D.E.X
Senior Member

I.N.D.E.X's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2007
تشکر از ايشان: 3,008 بار در 660 پست
I.N.D.E.X (سطح 6)I.N.D.E.X (سطح 6)I.N.D.E.X (سطح 6)I.N.D.E.X (سطح 6)I.N.D.E.X (سطح 6)I.N.D.E.X (سطح 6)I.N.D.E.X (سطح 6)I.N.D.E.X (سطح 6)I.N.D.E.X (سطح 6)I.N.D.E.X (سطح 6)I.N.D.E.X (سطح 6)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله isar نمايش نوشته ها
سلام
درسته. اما مشکل این نیست.
دفعه اول که به ISP گفتم، گفت که مشکل از سیستمته ویروس داره . خلاصه بعد از کلی پیگیری که انجام دادم، یارو به این نتیجه رسید که خر خودشه و درسته که متخصص نیستم اما بیسواد هم نیستم.
ولی برای اینکه خیالشو راحت کنم، کیسمو بردم خونه دوستم و سرعت تا 29 رسید با آپلود 18.
حالا میگن مشکل از پرت مخابراتیه منه.

قبلا در مورد این پرتهای مخابرات یه چیزایی شنیده یا خونده بودم. نمیدونم کجا یا از کی! شنیدم که یکسری از پرتهای مخابرات قدیمی و خرابه که باید با پیگیریه ISP تعویض بشه.

پ.ن : یه نگاه به پایین مایینا بندازی ما رو میبینی.
گرفتاری دارم سرم شلوغه

پ.ن : چه عجب بالاخره یکی احوال ما رو جویا شد
سلام

اين چند هفته سرعت دائم پايين نبود. چند روز اول اكثر اوقات مخابرات سرعت رو كاهش داد ولي بعد چند روز بهتر شد و در برخي ساعات كاهش سرعت وجود داشت. همچنين احتمالا تهران و شهرهاي بزرگ بيشتر اين مشكل رو داشته اند.

اما در مورد مشكل شما:

كيس رو كه پيش دوستت بردي با مودم خودت تست كردي؟ يعني با كيس و مودم خودت روي خط دوستت تست كردي؟

اگر هم كيس و هم مودم رو تست كردي و مشكلي نبود، پس مشكل از همون مخابرات يا از طرف ISP هست. در مورد پورت همون مسئله اي كه گفتي وجود داره. خط هايي كه قديمي هستند از تجهيزات قديمي بهره مي برند و ممكنه برخي قطعات فرسوده شده باشند. و همچنين سيم مسيرها هم ممكنه مشكل داشته باشند. به همين دليل خط هايي كه جديد هستند مشكلات كمتري دارند.

يه چك كن ببين خط تلفنت نويز داره يا نه. براي اينكار گوشي تلفني كه خط ADSL‌ بهش وصله رو بردار و خط رو آزاد كن. بعد يكي از شماره هاي گوشي رو بزن. مثلا 5 رو بگير تا بوق آزاد قطع بشه. حالا خوب به صداي ساكت خط گوش بده ببين نويز يا پارازيتي ميشنوي. مثل نويزي كه رو راديو هست. اگه صدايي ميشوني، خط نويز داره و يك مشكلي هست. در حالت عادي هيچ صدايي نبايد بياد. يعني خط بايد ساكت و بي صدا باشه. اگه صدا و نويزي وجود نداشت، بايد كار رو از همون ISP دنبال كني. حالا اينارو چك كن ببين چطوريه.

موفق باشي.
تشکر کننده از I.N.D.E.X: