نمايش پست تنها
قديمي July 5th, 2009, 12:38   #2629
isar
Senior Member

isar's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: گنبد کاووس
تشکر از ايشان: 5,875 بار در 1,573 پست
isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به isar
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله I.N.D.E.X نمايش نوشته ها
سلام

اين چند هفته سرعت دائم پايين نبود. چند روز اول اكثر اوقات مخابرات سرعت رو كاهش داد ولي بعد چند روز بهتر شد و در برخي ساعات كاهش سرعت وجود داشت. همچنين احتمالا تهران و شهرهاي بزرگ بيشتر اين مشكل رو داشته اند.

اما در مورد مشكل شما:

كيس رو كه پيش دوستت بردي با مودم خودت تست كردي؟ يعني با كيس و مودم خودت روي خط دوستت تست كردي؟

اگر هم كيس و هم مودم رو تست كردي و مشكلي نبود، پس مشكل از همون مخابرات يا از طرف ISP هست. در مورد پورت همون مسئله اي كه گفتي وجود داره. خط هايي كه قديمي هستند از تجهيزات قديمي بهره مي برند و ممكنه برخي قطعات فرسوده شده باشند. و همچنين سيم مسيرها هم ممكنه مشكل داشته باشند. به همين دليل خط هايي كه جديد هستند مشكلات كمتري دارند.

يه چك كن ببين خط تلفنت نويز داره يا نه. براي اينكار گوشي تلفني كه خط ADSL‌ بهش وصله رو بردار و خط رو آزاد كن. بعد يكي از شماره هاي گوشي رو بزن. مثلا 5 رو بگير تا بوق آزاد قطع بشه. حالا خوب به صداي ساكت خط گوش بده ببين نويز يا پارازيتي ميشنوي. مثل نويزي كه رو راديو هست. اگه صدايي ميشوني، خط نويز داره و يك مشكلي هست. در حالت عادي هيچ صدايي نبايد بياد. يعني خط بايد ساكت و بي صدا باشه. اگه صدا و نويزي وجود نداشت، بايد كار رو از همون ISP دنبال كني. حالا اينارو چك كن ببين چطوريه.

موفق باشي.

سلام

با تشکر از راهنماییتون

راستش فقط کیسم رو بردم. مثل اینکه مودمها فقط به همون خطی که کانفینگ؟ کانفیکت ؟ کان....... میکنن جواب میده. ( اصطلاحش رو نمیدونم دقیقا چیه )
نویز خط رو همونطور که فرمودید تست کردم. هیچ نویزی نداره.

مرکز مخابراتی من با دوستم فرق میکنه. مال اونا 2 و مال ما 5. خط 5 تو شهر ما همیشه با اینترنت مشکل داشته. و آخرین خطی بوده که ADSL روش فعال شده. که این بخاطر پیگیری خودم و سیریش شدنم به ISP بوده

فکر کنم کیس و مودم رو باید ببرم ISP تا مشخص بشه که مشکل از من نیست.