نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله MASK
سلام
مال منم اینجوری شد هر کاری کردم درست نشد حتی عوض کردن ویندوز
بعد هر درایوی را که فرمت کنی درست میشه
|
سلام خدمت دوستان.
برای من قبلاً این مشکل پیش اومده بود که اگه درست یادم باشه با نصب NOD32 مشکلم حل شد،ضمن اینکه درایوهای من از قسمت کشویی Adress bar باز میشد.
در جایی خوندم برای حل این مشکل که به علت باقی ماندن آثار ویروس و تروجان بعد از شناسایی واز بین بردن توسط انتی ویروس به وجود میاد باید این کارو انجام داد:
باید فایل Autorun.inf را از شاخه اصلی تمام درایوهای خود پاک کنید.برای اینکار در پنجره My Computer در قسمت Adress bar نام درایو را به این صورت (:C) وارد کرده و Enter را بزنید.
حال از منوی Tools گزینه Folder Options را انتخاب کنید.از لبه View گزینه Hide Protected Operating system file را بیابید و تیک کنار آن را بردارید.پس از تایید در شاخه اصلی درایو خود فایلهای دیگری اضافه میشوند.فایل Autorun.inf را پیدا کرده و پاک کنید.از تمام درایوهای خود این فایل را پاک کنید و بعد سیستمتان را Restart کنید.
این راه را امتحان کنید انشا ا... که میشه.اگر هم نشد اساتید خوبی هم هستند که حتماً راه حل مشکلتونو میدونن و هر وقت پستتونو ببینن پاسخ میدن.