نمايش پست تنها
قديمي July 26th, 2009, 18:06   #2651
aram2006
Senior Member

aram2006's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: همين دور برا
تشکر از ايشان: 2,548 بار در 690 پست
aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)aram2006 (سطح 7)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله rasoulg نمايش نوشته ها
ضمن تشکر از جناب آقا محسن عزیز ، که خبر دادند این تاپیک به نالار عمومی منتقل شده است.
مدتی است که فایل کامپیوتر بنده که فایل اصلی و ویندوز در آن نصب است، پر شده و ویندوز پیام پر شدن را می دهد. وقتی روی پنجره اخطار (لو دیسک) کیلیک می کنم، صفحه ای می آید که ظاهرا باید چند جا را علامت بگذارم تا حجم اشغالی کم شود، اما چون نمی دانم کدام یک را باید علامت بگذارم، هیچ کاری نکردم.
یادم آمد که بعضی از فایلها را حذف یا منتقل کنم، مقداری را از My Documents را منتقل کردم، اما برای حذف شنیده ام که ویندوز از بعضی برنامه ها اقدام به گرفتن کپی می کند که باعث پر شدن حجم فایل ویندوز می شود، اما نمی دانم کدام پوشه را باید حذف کنم؟
آیا پوشه temp در C:\Documents and Settings\XXX\Local Settings\Temp به این منظور است؟ خلاصه دوستان کمک کنید که خیلی ممنون خواهم شد.

اگه از درايو C بعنوان آرشيو استفاده كردين بهترين كار اينه كه تمام فايل هاي صوتي و تصويري و اسناد ديگه رو كه مربوط به ويندوز نيستن به محل ديگه اي منتقل كنين
در همون صفحه اي كه گفتين باز ميشه مي تونين همه گزينه ها رو تيك بزنين و ادامه بدين... جلوي هر مورد نوشته كه چقدر از فضاي ديسك رو اشغال كرده ببينين با پاك شدن اون فايل ها مشكل حل ميشه يا تلاش بيخود هست

اگه لايو آپديت ويندوز فعال هست به اين آدرس برين C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download و همه فايل ها رو حذف كنيد

My Comupter رو باز كنين برين منوي Tools-> Folder Options-> View بعد گزينه Show hidden files and folders رو انتخاب كنين.
بعد بريد داخل فولدر ويندوز و همه فولدر هاي آبي رنگي كه با نام $ شروع شدن رو پاك كنين

هر اشتباهي در پاك كردن فايل ها مي تونه منجر به پرپر شدن ويندوز بشه... پس دقت كنين... در ضمن اگه زياد بك تست گرفتين از پاك سازي متا تريدر هم چشم پوشي نكنين