نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله arteshbod
بنده هم مدتی است مشکلی پیدا کرده ام که از دوستان تقاضای همفکری و کمک دارم :
مشکل مودم ADSL هست مارکش PLANET هست . تا اونجا که میدونم و شنیدم مودم خوب و معتبری هست اما مشکل اینجاست که وقتی به مدت 48 ساعت یا 72 ساعت یکسره روشن میماند روز بعد هنگ میکند و با اینکه از نظر کانکشن و ISP هم مشکلی وجود ندارد ولی دیتایی نمیدهد باید بزاری نیم ساعت خاموش باشه تا دوباره تا اخر شب کار کنه واگه باز هم تا فردا روشن باشه دوباره هنگ میکنه و دیتا نمیدهد . ایا برای باقی دوستان نیز چنین مسئله ای وجود دارد ؟ ضمنا با توجه به اینکه دو کاربره هستیم ( من و همسایه بالاییمون  ) امکان اینکه هر شب مودم را خاموش کنم وجود ندارد یعنی یک جور نا هماهنگی بین ساعت کاری من و اون بوجود میاید . من روزها کار میکنم اون شبها . تا - 8 -7 ماه این مشکل رو نداشتیم تازگی اینجوری شده . گارانتی مودم هم تمام شده ضمنا از این گیتهای SPLITER هم گذاشته ام اما مشکل کماکان پا بر جاست .
با تشکر
|

من الان كه ADSL دارم ديگه اين مشكل برام پيش نيومده... ولي قبلا كه Dial Up بود با اين مشكل مواجه مي شدم و بايد يه بار كامپيوترم رو ريست مي كردم... مشكل من زماني نبود و حجمي بود... يعني مثلا اگه ميزان ترانسفرم به 50 مگا مي رسيد... ديگه ديتايي نميداد و مجبور بودم يه بار ريست كنم. شما هم يه كنترلي بكنين ببينين آيا هميشه تو يه محدوده حجمي مشخص اين اتفاق ميفته يا نه فقط زمان تاثير داره.؟؟
گفتين بايد بعد از هنگ كردن نيم ساعت خاموش بمونه تا دوباره راه بيفته....؟ چرا نيم ساعت...؟ دقت كردين كه آيا مودم داغ ميشه يا نه....؟
آيا با ISP در ميون گذاشتين... چون همون طور كه ميدونين الان نزديك دو ماهي ميشه كه وضع اينترنت گل و بلبل تر شده ... شايد تازگي ها از اونور محدوديت ترانسفر اعمال كرده باشن.
براي ADSL من هم بعضي وقتا اينجور اتفاقا ميفته ولي فقط با ديسكانكت كردن... دوباره همه چي عادي ميشه... حتي نيازي نيست مودم رو خاموش كنم.
بعضي وقتا ستينگ مودم به هم مي خوره... معمولا مودم هاي ADSL يه كليد مخفي براي ريست كردن تنظيمات دارن... كه همه چي رو به حالت اوليه بر مي گردونه... ولي بهتره قبل از اين كار با ISP صحبت بكنين... يا شايد بهتر باشه اونا اينكار رو براتون انجام بدن...
مودم شما واير لس هست يا كابل؟
دليل اصلي هم اينه كه گارانتي مودم تموم شده...

خب اون بيچاره ها هم بايد يه نوني بخورن ديگه