نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله aram2006

من الان كه ADSL دارم ديگه اين مشكل برام پيش نيومده... ولي قبلا كه Dial Up بود با اين مشكل مواجه مي شدم و بايد يه بار كامپيوترم رو ريست مي كردم... مشكل من زماني نبود و حجمي بود... يعني مثلا اگه ميزان ترانسفرم به 50 مگا مي رسيد... ديگه ديتايي نميداد و مجبور بودم يه بار ريست كنم. شما هم يه كنترلي بكنين ببينين آيا هميشه تو يه محدوده حجمي مشخص اين اتفاق ميفته يا نه فقط زمان تاثير داره.؟؟
گفتين بايد بعد از هنگ كردن نيم ساعت خاموش بمونه تا دوباره راه بيفته....؟ چرا نيم ساعت...؟ دقت كردين كه آيا مودم داغ ميشه يا نه....؟
آيا با ISP در ميون گذاشتين... چون همون طور كه ميدونين الان نزديك دو ماهي ميشه كه وضع اينترنت گل و بلبل تر شده ... شايد تازگي ها از اونور محدوديت ترانسفر اعمال كرده باشن.
براي ADSL من هم بعضي وقتا اينجور اتفاقا ميفته ولي فقط با ديسكانكت كردن... دوباره همه چي عادي ميشه... حتي نيازي نيست مودم رو خاموش كنم.
بعضي وقتا ستينگ مودم به هم مي خوره... معمولا مودم هاي ADSL يه كليد مخفي براي ريست كردن تنظيمات دارن... كه همه چي رو به حالت اوليه بر مي گردونه... ولي بهتره قبل از اين كار با ISP صحبت بكنين... يا شايد بهتر باشه اونا اينكار رو براتون انجام بدن...
مودم شما واير لس هست يا كابل؟
دليل اصلي هم اينه كه گارانتي مودم تموم شده...  خب اون بيچاره ها هم بايد يه نوني بخورن ديگه  
|
درود
فکر نمیکنم از نظر حجم مشکلی باشه بیشتر از نظر زمانی این مسئله مطرح هست . روزهایی بوده که دانلودهای بالا داشتم ولی اینطوری نشده .
مودم که داغ میشه ولی نه خیلی ضمنا یک پنکه هم بطور دائم کنار کیس و مودم روشن گذاشتم که حال کنند

با isp در میون نگذاشتم ولی میدونم جوابشون چیه : شبکه ی ما سالمه اشکال از شماست اشکال شما هم مشکل خودتونه

ولی چشم بازم در میون میذارم
بنده کانکشن ندارم و تنظیمات در حالت NAT قرار دارد که با روشن بودن کامپیوتر و مودم اتصال برقرار میشود و نیازی به کانکشن و شماره گیری ندارد .
مورد ریست رو همون اول که داشتیم راه اندازی میکردیم چند بار انجام دادیم یه کدی بود تو مرورگر اینترنت وارد میکردن میرفت تو تنظیمات مودم و ریست و همه چیزش از اونجا قابل دسترسی بود ولی باز هم چشم اون رو هم از ISP میپرسم .
مودم ما کابلی هست USB ماله منه LAN ماله دوستم
من نمیدونم چرا طرف حسابهای ما تو نون خوردن از ما موفق ترند چه اقای مودم ساز چه اقای ای بی چه اقای بروکر چه اقای ...... چه اقای ........
باز هم متشکرم