نمايش پست تنها
قديمي August 11th, 2009, 00:26   #2698
isar
Senior Member

isar's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: گنبد کاووس
تشکر از ايشان: 5,875 بار در 1,573 پست
isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به isar
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله arteshbod نمايش نوشته ها
با سلام

سوالاتی در خصوص نحوه ی کار کردن با فیس بوک از دوستان این کاره دارم . حقیقتش من سالهاست دنبال یکی از دوستان قدیمی میگشتم که بطور اتفاقی تو فیس بوک پیداش کردم ولی مشکل اینجاست که اصلا نمیدونم چجوری باید باهاش ارتباط برقرار کنم . البته عضو شدم و پروفایلم را ویرایش کردم ولی نمیتوانم دوستی را اضافه کنم یعنی اون کد رو نمیبینم . وقتی هم که میخام براش پیام بفرستم انگار اصلا دکمه ی send کار نمیکنه نمیدونم بخاطر استفاده از فیل تر شکن است یا مشکل جای دیگری است . چگونه میتوان عضو گروهها شد و فعالیتهای دیگر را انجام داد ؟ این کارهایی که اینهمه همه جا تعریفش رو میکنند چجوری میشه انجام داد ؟ مثلا میگن طرف تو صفحه ی فیس بوکش فلان چیز رو نوشته . من چجوری میتونم این کارها رو انجام بدم ؟ یکجا خوندم که میشه فارسیش کرد اما هر کاری کردم مثل دو مورد بالا نشد که نشد .
البته در خصوص این موارد سرچ کردم ولی چیز بدرد بخور گیرم نیومد .

با تشکر

سلام
سرعت اینترنت شما چنده ؟
مشکل ف....ل.....ر خیلی مشکلات دیگه به وجود آورده که اگر سرعت اینترنتتون بالا باشه مثلا DSL 256 اکثر مشکلات رفع میشه. حتی DSL 128 هم مشکلاتی داره.