نمايش پست تنها
قديمي August 29th, 2009, 00:08   #311
mrm2007
Senior Member

mrm2007's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2009
محل سكونت: نصف جهان
تشکر از ايشان: 250 بار در 120 پست
mrm2007 (سطح 1)mrm2007 (سطح 1)mrm2007 (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله diba نمايش نوشته ها
از راهنماییتون بسیار ممنونم
منظورم این بود که با یک گوشی معمولی مثلا سونی اریکسون کا 510 که سیم کارت ایرانسل روشه اگه اونو با یو اس پی به لب تاب وصل کنم چه جوری میتونم کانکت بشم .
اگر امکانش هست به این سوالاتم هم جواب بدین ممنون:بعد از اینکه با یو اس پی به لب تاپ وصل میشیم روی صفحه موبایل دو تا گزینه میاد درسته؟ 1.فایل ترنسفر 2. فون مد باید کدومشون رو بزنم و اصلا کلا باید چیکار کنم
با سلام

1)اول SonyEricsson PC Suite نصب کنید (روی سی دی همراه گوشیتون باید باشه- ممکنه تا 10-15 دقیقه هم طول بکشه.)

2) گوشی رو در phone mode قرار بدین و به کامپیوتر وصل کنید و صبر کنید تا عملیات نصب گوشی تموم بشه.

3) Sony Ericsson Pc Suite رو اجرا کنید و به ترتیب کارهای زیر رو انجام بدین :

• Mobile Networking Wizard رو انتخاب کنید
  • باید یک صفحه بیاد که دو تا انتخاب داشته باشه . انتخاب اول که Packet Switched Data هست باید استفاده کنید (توی خط توضیح زیرش از GPRS و 3G گفته). اگه این صفحه نیومد یک صفحه دیگه میاد که روی NEW Connection کلیک کنید تا این صفحه ای که گفتم بیاد
  • در صفحه بعد باید از چند تا گزینه یکی رو انتخاب کنید مثلا برای گوشی من که W300i هست این گزینه هست : ُSony Ericsson W300 WMC Data Modem که روبروش COM4 نوشته. مال شما احتملا اینه :Sony Ericsson K510 WMC Data Modem
  • بعدش یک صفحه میاد که به اون کانکشن یک اسم میدین.
  • در صفحه بعدی Automatic Mode رو انتخاب میکنید
  • FINISH و کار تمام است
  • برای اتصال مثل مرحله اول Mobile Networking Wizard رو انتخاب میکنید و داخل اون روی اسم کانکشنی که درست کردید کلیک سمت راست کرده و Connect رو انتخاب میکنید (همون موقع اگه صفخه گوشی روببینید وصل شدن رو هم میبینید) و برای قطع هم disconnect رو انتخاب میکنید.
موفق باشید

آخرین ويرايش توسط mrm2007 در August 29th, 2009 و ساعت 00:20
mrm2007 آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از mrm2007: