نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله goldsun
با سلام
دوستان یه سوال داشتم
من ویندوز کامپیوترم رو عوض کردم و ویندوز قبلی رو پاک کردم ولی وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم موقع بالا اومدن 2 تا گزینه انتخاب
ویندوز داره در حالی که من یک ویندوز دارم و قبلی پاک شده چطوری باید یکی از گزینه ها رو حذف کنم ؟
|
با سلام
روی درایو c یک فایل هست به نام boot.ini. ممکن است hidden باشد. آنرا با notepad باز کنید. داخل این فایل یک سری دستورات مشابه زیر هست:
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(0)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer
آن خطی که با default شروع میشه مشخص کننده ویندوز فعال شماست. شما باید یکی از خطهایی را که با multi شروع می شوند پاک نمائید. برای اینکه بفهمیم کدام خط را باید پاک کنیم، باید شماره پارتیشن خط default را با شماره پارتیشن خطهای multi مطابقت بدهیم و آن خطی را که فرق می کند پاک نمائیم. به عنوان مثال در دستورات بالا شماره پارتیشن default 1 بوده و شماره پارتیشن خطوط multi برابر 0 و 1 هست. بنابراین ما باید بین multiها خطی را که شماره پارتیشن آن 0 هست حذف نمائیم