نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Ahmad-Ali
سلام و سحر بخیر.
والا سیستمم مثل خودم قدیمیه.چهار سال پیش گرفتم.زمستان 84. 
پنتیوم 2400 بود. رم 256 DDR (بدون پلاس !!)و هارد 80 Gig5. کارت گرافیکی 128 Onboard وخلاصه هرچی از عتیقه جات که به فکرتون برسه.  البته خوب 2 ماه پیش رم رو ارتقا دادم و یک رم 1 گیگ از نوع خودش باهزار مکافات پیدا کردم و اضافه کردم.
این خلاصه کامپیوترم بود(تا جایی که یادم اومد)
راستی علت پاک شدن اطلاعات چه میتونه باشه و در ضمن نرم افزار یا سایت تبدیل صدای گوینده به متن.
ارادتمندتان احمد
|
با سلام
علت پاک شدن اطلاعات میتونه این باشه که شما وقتی یک فایل باز دارین , نرم افزار اطلاعات را روی رم ذخیره میکنه نه در هارد. هنگامیکه بدون ذخیره (save ) شدن و به صورت ناگهانی کامپیوتر خاموش میشه (مثل ریست ) تموم اون اطلاعات از بین میره و حتی اگر هم ذخیره شده باشه چون سیستم در حال کار با هارده اگر به صورت ناگهانی برق هارد قطع بشه امکان افتادن چنین اتفاقی هست.
در مورد علت ریست هم اگر فن پردازنتون مشکلی نداره , احتمال بسیار زیاد از پاور هست, به خصوص که اگر پاورتون از این معمولی های بازار باشه(مارک پاورتون چیه)؟
در ضمن بهتره روی مادربورد (به خصوص کنار پردازنده) رو دقیق چک کنید اگر خا زنهای اونجا کمی سرشون باد کرده بهتره به فکر تعویض مادربورد(واحتمالا یک سیستم جدید) باشید .(البته با یه پاور خوب میشه یک مقدار این مشکل رو جبران کرد ولی فقط برای چند ماه)
موفق باشید.