نمايش پست تنها
قديمي January 29th, 2010, 15:24   #349
Ahmad-Ali
Senior Member

Ahmad-Ali's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2004
محل سكونت: Iran-Tabriz
تشکر از ايشان: 562 بار در 315 پست
Ahmad-Ali (سطح 1)Ahmad-Ali (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mrm2007 نمايش نوشته ها
با سلام

علت پاک شدن اطلاعات میتونه این باشه که شما وقتی یک فایل باز دارین , نرم افزار اطلاعات را روی رم ذخیره میکنه نه در هارد. هنگامیکه بدون ذخیره (save ) شدن و به صورت ناگهانی کامپیوتر خاموش میشه (مثل ریست ) تموم اون اطلاعات از بین میره و حتی اگر هم ذخیره شده باشه چون سیستم در حال کار با هارده اگر به صورت ناگهانی برق هارد قطع بشه امکان افتادن چنین اتفاقی هست.

در مورد علت ریست هم اگر فن پردازنتون مشکلی نداره , احتمال بسیار زیاد از پاور هست, به خصوص که اگر پاورتون از این معمولی های بازار باشه(مارک پاورتون چیه)؟

در ضمن بهتره روی مادربورد (به خصوص کنار پردازنده) رو دقیق چک کنید اگر خا زنهای اونجا کمی سرشون باد کرده بهتره به فکر تعویض مادربورد(واحتمالا یک سیستم جدید) باشید .(البته با یه پاور خوب میشه یک مقدار این مشکل رو جبران کرد ولی فقط برای چند ماه)

موفق باشید.
سلام و بعد از ظهر بخیر.
اولا بسیار از زحماتتون ممنونم.کیس رو باز کردم 1 کیلو خاک اون تو بود.بعد از تمیز کردن یک سشواری هم کشیدم که باعث شد خاکهای hidden هم بیرون بیاد.البته باز هم شبکه فن CPU در بعضی جاها گرفته که باید کلا اون رو باز کنم و تمیز کنم.نرم افزار HWMonitor رو هم نصب کردمدمای فن بالای 40 درجه است(حدود 43-44 درجه و حتی بعضی مواقع 47 درجه.
مدل پاور :
MODEL : MEC 6250 /400W
(Part# : M200-S13(230W
ظاهرا که این مدل MEC باید بدرد نخور باشه.در ضمن باید ویندوز را مجددا نصب کنم چون یکسالی میشه ازش استفاده میکنم.وقتی فلش وصل میکنم دیگه نمیتونم بصورت سیف خارج کنم و باید کامپیوتر رو خاموش کنم یا همینطوری فلش رو در بیارم که فکر کنم ممکنه به اون آسیب برسه.راستی وقتی ریست میشه در بررسی درایو سی واحدهای الوکیشن Invalid زیادی داره.بعضی فایلهام هم هیدن شدن و فایلهای هیدن FOUND001 و ... هم بوجود اومدن.

بازم ممنونم از زحمات شما.
اگر خواستم مدل رو جدید کنم از شما راهنمایی میگیرم.
راستی چون مدل من DVD ریدر و رایتر ندارد لطفا یک مدل خوب معرفی کنید.با این سیستمم بخوره و اگر خواستم مدل رو آپ کنم اونجا هم خوب باشه.
ارادتمندتان هستم.احمد