نمايش پست تنها
قديمي March 2nd, 2010, 16:11   #366
aras194
Senior Member

aras194's Avatar

تاريخ عضويت: May 2006
تشکر از ايشان: 553 بار در 134 پست
aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)
1

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله amir59 نمايش نوشته ها
سلام دوستان
من گوشی htc touch viva خریدم ولی یه سوالی داشتم اگر کسی از دوستان اطلاع داره منو راهنمایی کنه
کسانی که در این سایت با موبایل ترید میکنند میگویند هزینهاش کم هست ولی من با یک ارز و سیمکارت ایرانسل و فقط حرکت چارت را مشاهده میکردم در 4 دقیقه 100 تومان از حسابم کم کرد چرا بعضی از دوستان میگن ساعتی حدودا 30 تومان؟؟؟؟؟ آیا راه خاصی داره که هزینه ینترنتش بایین بیاد؟؟؟
آخه دقیقه ای 25 تومان خیلی گرون هست.
ممنون از لطفتون
با سلام،
شما چند نکته رو برای ترید با موبایل مدنظر داشته باشید:

1- وقتی برای مدتی چارتها آپدیت نباشند، گوشی به محض اتصال، شروع به آپدیت کردن اونها میکنه که پیشنهاد من اینه که در حد امکان، تعداد چارتهایی که همزمان باز هستند رو کم کنید (از قسمت پایین صفحه) و ترجیحا اون چارتی که باهاش کار میکنید رو باز نگه دارید. البته راه دیگه برای آپدیت کردن چارتها، از طریق اتصال گوشی (به شکل Active Sync) به کامپیوتری هست که متصل به اینترنت باشه.

2- با استفاده از سیم کارت پیام رسان ایرانسل میتونید هزینتون رو کاهش بدید، قیمت ها در سایت این شرکت موجوده.

3- در کل با موارد استفاده ای که از متاتریدر موبایل مدنظر هست، بیشتر در مواقع ضروری و کنترل حساب به کار میره، که البته با رعایت موارد فوق با استفاده ای درحدود روزی 1-2 هزارتومان میشه کارهای زیادی باهاش انجام داد وبستگی به نوع ترید شما میتونه نسبتا به صرفه هم باشه.

4- برخی از بروکرها هم مثل آلپاری از طریق آدرس wap.alpari.org اطلاعات لازم برای آگاهی از وضعیت حساب رو با حجم بسیار کم (در حد نیم کیلو بایت که شامل 4 عدد بالانس، اکوئیتی، مارجین و فری مارجین هست) بر روی موبایل به شما نمایش میده که در مواقع نیاز میتونید از اون استفاده کنید و هزینه خیلی کمی رو پرداخت کنید (حتی با همراه آخر)

5- این رو نمیشه کتمان کرد که کیفیت و قیمت این خدمات با خارج از کشور قابل مقایسه نیست اما خوب چاره چیست ؟!

با درود فراوان
aras194 آفلاين است پاسخ با نقل قول
6 تشکر کننده از aras194: