نمايش پست تنها
قديمي April 8th, 2010, 20:19   #20
bermoda
Member

bermoda's Avatar

تاريخ عضويت: Feb 2010
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 105 بار در 41 پست
bermoda (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله money hunter نمايش نوشته ها
سلام

من این سرویس رو گرفتم و استفاده میکنم البته درکل سرعتش پایین ولی برای فارکس بد نیست که البته قبل از استفاده تو خونه یا بیرون بهتره یه جای خوب که انتن خوب بده پیدا کنین وبعد به اینترنت وصل بشین وتکون نخوره چون امکان قطع و وصل شدن داره
من به سه دلیل اونو گرفتم یکی که چون به خط ما به خواطر فیبر نوری بودن adsl ندادن البته گقتن تا اخر اردیبهشت امکان داره بخشنامش بیاد بعدیش چون من زیاد از اینترنت استفاره میکنم خیلی بصرفه تره (با سرعت 128) اخریش هم اینکه قابل همله
من در کل ازش راضیم ولی به محض اومدن بخشنامه برای فیبر نوری adsl میگیرم

موفق باشید

سلام
مشكل از فيبر نوري بودن و از اين چاخانهايي كه مخابرات مي كنه نيست
مشكل اينجاست كه همون خط تلفني را كه از شما صد هزار تومان پولشو گرفتن حداقل از تعداد زياد ديگه اي از همسايه هاي شماهم گرفتن و عملا يك دونه كابل فيزيكي رو با استفاده از دستگاه pcmi به چند نفر فروختن
و در نتيجه اين امكان وجود نداره كه بيان و به يكي از اين چند مشترك مثلا adsl بدن و بقيه ندن چون كايل اصلي بين اين چند نفر مشتركه
اين مشكل شما تنها نيست خيلي ها از جمله خود من هم همين مشكل را داشتم تا اينكه يك شكايت تنظيم كردم و به بازرسي مخابرات دادم كه من پول يك خط رو دادم ولي بجاي يك خط تلفن مجزا به من يك خط تلفن با كابل مشترك فروختن البته اونها هم بي اطلاع نبودن و من تنها كسي هم نبودم كه اين مشكلو داشتم اما با دادو بي داد در نتيجه بعد از دو هفته پيگيري براي من از داخل كافو و از درون يك پست ديگه يك كابل جدا كشيدن و همه مشكلات حل شد
bermoda آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از bermoda: