نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله bermoda
سلام
مشكل از فيبر نوري بودن و از اين چاخانهايي كه مخابرات مي كنه نيست
مشكل اينجاست كه همون خط تلفني را كه از شما صد هزار تومان پولشو گرفتن حداقل از تعداد زياد ديگه اي از همسايه هاي شماهم گرفتن و عملا يك دونه كابل فيزيكي رو با استفاده از دستگاه pcmi به چند نفر فروختن
و در نتيجه اين امكان وجود نداره كه بيان و به يكي از اين چند مشترك مثلا adsl بدن و بقيه ندن چون كايل اصلي بين اين چند نفر مشتركه
اين مشكل شما تنها نيست خيلي ها از جمله خود من هم همين مشكل را داشتم تا اينكه يك شكايت تنظيم كردم و به بازرسي مخابرات دادم كه من پول يك خط رو دادم ولي بجاي يك خط تلفن مجزا به من يك خط تلفن با كابل مشترك فروختن البته اونها هم بي اطلاع نبودن و من تنها كسي هم نبودم كه اين مشكلو داشتم اما با دادو بي داد در نتيجه بعد از دو هفته پيگيري براي من از داخل كافو و از درون يك پست ديگه يك كابل جدا كشيدن و همه مشكلات حل شد
|
دقیقا حرف شما صحیحه
منم این مشکلو داشتم که حدود یک ماه با مخابرات منطقمون درگیر بودم البته چون این قضیه سراسری و در کل کشور هست همه مراجع میدونن مخابرات بیشتر از حد ظرفیتش و به همین صورتی که فرمودید خط میفروشه واسه همین از طریق شکایت بجایی نمیرسید .
اما شخصا بعد از یک ماه هر روز صبح ساعت 9 مخابرات حاضری میزدم و کلی داد و بیداد خط و از کافو در آوردند و adsl پانژه شد