نمايش پست تنها
قديمي April 30th, 2010, 20:23   #400
ali20
Member

تاريخ عضويت: Dec 2008
تشکر از ايشان: 100 بار در 52 پست
ali20 (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله hamid3765 نمايش نوشته ها
سلام دوستان

چند سئوال:

1_با توجه به اینکه دیدن چارت بصورت افقی روی صفحه گوشی برای ترید کردن برای من خیلی مهم است میخوام بدونم گوشی هایی که قابلیت autorotate ندارند مثل HTC Touch2 آیا بطور دستی این کار امکان پذیر هست که صفحه نمایش متاتریدر موبایل رو بطور افقی ببینیم یا خیر؟

2_ آیا گوشی هایی که صفحه نمایش بزرگی دارند مثل Samsung I8000 Omnia II کندل های بیشتری را به نمایش میگذارند یا فرقی با گوشی هایی که صفحه نمایش کوچک تری دارند مثل HTC Touch viva نمیکنند از لحاظ تعداد کندلها

3_کدام گوشی بهترین صفحه نمایش را برای کار فقط با متاتریدر داراست؟

4_آیا سرعت کار و اجرای متاتریدر در گوشی HTC Touch viva با توجه به سرعت پایین cpu اون (200 مگاهرتزی) آزار دهنده نیست.

5_با توجه به در نظر گرفتن شرایط بالا (قابلیت autorotate و سرعت cpu و بزرگی صفحه نمایش) برای کار فقط با متا تریدر دوستان کدام گوشی رو پیشنهاد میکنید.

پیشاپیش از پاسخهای دقیق شما متشکرم
سلام.من یه سری اطلاعات در مورد hd2 دارم شاید بدردتون بخوره:

1-متاتریدر در htc hd2 قابلیت rotate دستی و اتوماتیک نداره ولی فکر میکنم بشه با نصب نرم افزار خاص این مشکل را حل کرد

2-فکر نمیکنم فرقی داشته باشند.بنظرم تعداد کندل ها را میشه از قسمت option--interface---maximum bars
تغییر داد.(الان روی 16000 تنظیم شده)

3-من htc hd2 را ترجیح میدم.4.3 اینچ

4-امتحان نکردم ولی بنظرم متاتریدر با cpu کم, مشکلی نداشته باشه

5-بستگی به هزینه ای که میخواین برای این کار صرف کنید داره.اگر مشکل قیمت ندارین من همون htc hd2 را پیشنهاد میکنم

حالا من یه سوال از دوستان دارم:

حدود یک هفته ای میشه که نمیتونم با اینترنت ایرانسل(طرح افزایشی) به متا تریدر کانکت بشم(از دو تا پلتفرم هم امتحان کردم ولی نشد) با این حال براحتی وارد سایتهای اینترنتی میشه و مشکل خاصی نیست.

ممنون

آخرین ويرايش توسط ali20 در April 30th, 2010 و ساعت 20:28 دليل: اضافه کردن سوال
ali20 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از ali20: