مدیر عامل تعاونی خاص کارکنان ایران خودرو
حالا دیگر دخالتهای خاص در ایران خودرو ممنوع است !
در خصوص تعرفه واردات من بعید می دانم که دولت با تصمیمات خود بخواهد منافع 300 هزار سهامدار را به خطر اندازد و هیچگاه خود را در مقابل این افراد قرار نخواهد داد اما در ارتباط با دخالت یا اعمال نظر در برخی امور هیات مدیره شرکت اگر منافع سهامداران با اجرای آن دستور در خطر بیافتد قطعا از اجرای آن سر باز می زنیم و آنرا انجام نخواهیم داد.
تعاونی خاص کارکنان ایران خودرو با سرمایه 350 میلیارد تومانی نزدیک به 60 هزار نفر سهامدار و 12 شرکت زیر مجموعه دارد که در غالب یک شرکت هلدینگ مشغول فعالیت است .
تعاونی خاص کارکنان ایران خودرو خصوصی است
اصغر دانشیان مدیرعامل هلدینگ تعاونی خاص کارکنان ایران خودرو که طی معاملات امروز بورس موفق به خرید بلوک 18 درصدی سهام شرکت ایران خودرو شد در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز و با اشاره به پیروزشدن در رقابت پنج روزه بر سر بلوک مذکور اظهار داشت : شرکت تعاونی خاص کارکنان ایران خودرو یک شرکت تماماً خصوصی است که هیچ وابستگی به دولت و یا نهاد شبه دولتی نداشته و می توان به جرأت این معامله را حضور بخش خصوصی در اجرای اصل 44 قانون اساسی عنوان کرد و از این پس دخالتهای خاص در این مجموعه ممنوع است و تنها منافع سهامداران اولیت دارد .
هیچ کس حق دخالت در تصمیم ها را ندارد
وی افزود : از آنجائیکه اعضاء هیأت مدیره شرکت از بین سهامداران و در انتخابات زیر نظر وزارت تعاون انتخاب شده اند ، این اعضاء تصمیمی را می گیرند که منافع سهامداران در آن تأمین شود از همین رو ، نه شرکت ایران خودرو ، نه دولت و نه هیچ وزارتخانه ای حق دخالت در فعالیتها و تصمیمات ما را نداشته و از این پس من به عنوان مدیر شرکت باید حافظ منافع نزدیک به 300 هزار سهامدار باشم و در این راه تصمیمی را خواهم گرفت که مبتنی بر حفظ آنان باشد .
دانشیان در پاسخ به سئوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه سیاست شما در مقابل دخالت های احتمالی دولت و یا تصمیمات دولتی همچون کاهش تعرفه واردات خود چگونه خواهد بود ؟ گفت : در خصوص تعرفه واردات من بعید می دانم که دولت با تصمیمات خود بخواهد منافع 300 هزار سهامدار را به خطر اندازد و هیچگاه خود را در مقابل این افراد قرار نخواهد داد اما در ارتباط با دخالت یا اعمال نظر در برخی امور هیات مدیره شرکت اگر منافع سهامداران با اجرای آن دستور در خطر بیافتد قطعا از اجرای آن سر باز می زنیم و آنرا انجام نخواهیم داد.
مدیر عامل شرکت تعاونی خاص کارکنان ایران خودرو با بیان این مطلب که ما در خرید بلوک 18 درصدی سهام ایران خودرو تنها نیستیم عنوان کرد هم اکنون یکسری از قطعه سازان همچون شرکت کروز ، اعظام و انجمن قطعه سازان در این خرید با ما شریک بوده و سهامدار بلوک 18 درصدی می باشند از همین رو با تمامی امکانات و قوا پا به میدان گذاشته ایم و در صورتیکه توفیق حضور در هیات مدیره ایران خودرو پیدا کنیم قطعا با برنامه ها و استراتژی از پیش تعیین شده باعث ایجاد تحول در این شرکت خواهیم شد .
افزایش تعداد سهام کارکنان ایران خودرو
دانشیان افزایش تعداد سهام کارکنان و کارگران کارخانه را از اولین اقدامات خود برای افزایش کیفیت خودروها بر شمرد و تصریح کرد : قصد داریم با افزایش تعداد سهام کارکنان و کارگران به آنها این اطمینان را بدهیم که این افراد کارمندان و کارگران کارخانه خود هستند چرا که ایجاد حس مالکیت در کار هم جنبه روانی دارد و هم افزایش سطح کیفی محصولات .
وی در پایان با بیان این مطلب که من 5 سال معاون نیروی انسانی شرکت ایران خودرو بودم خاطر نشان کرد : با توجه به سابقه حضورم در ایران خودرو هم مشکلات کارکنان را می دانم و هم از سطح توقعات جامعه با خبرهستم از همین رو در صورت همراهی دیگر اعضای هیات مدیره ایران خودرو با عضو جدید ، اتخاذ تصمیماتی در خصوص افزایش بهره وری برای حفظ حقوق 300 هزار سهامدار ایران خودرو از جمله اقدامات ما در این شرکت خواهد بود .