نمايش پست تنها
قديمي August 14th, 2010, 21:10   #185
Ali_Nouri
Senior Member

تاريخ عضويت: Jul 2007
تشکر از ايشان: 14,392 بار در 1,892 پست
Ali_Nouri (سطح 8)Ali_Nouri (سطح 8)Ali_Nouri (سطح 8)Ali_Nouri (سطح 8)Ali_Nouri (سطح 8)Ali_Nouri (سطح 8)Ali_Nouri (سطح 8)Ali_Nouri (سطح 8)Ali_Nouri (سطح 8)Ali_Nouri (سطح 8)Ali_Nouri (سطح 8)
0

سلام
کل داستان اینطوری هست که من مشخصات حساب و برای دوست خوبم سعید فرستادم که یه نگاهی به حساب بندازه تو مسنجر یاهو هم این کار و کردم و بعد از مدتی رفتم نگاه کردم که تو متا تریدر من کل موجودی با علامت منفی به حساب دیگه ای ترنسفر شده که من اصلا یه همچین حسابی با این شماره ندارم و حتی رفتم ایمیل های خودم و چک کردم که نکنه حسابی با این شماره داشتم و فراموش کردم که دیدم خیر خبری نیست . از اینکه میفرمایید نمیشه بین حسابهای با نام دیگر انتقال داد نمیدونم چون تا حالا امتحان نکردم و برای کال کردن حساب هم نمیدونم ولی چون آخر وقت جمعه بود نمیتونم بگم تونسته کال کنه یا خیر در ضمن فکر کنم میشه خیلی راحت با وبمانی برداشت کرد یا از طریق وبمانی شارژ کرد حساب و .... درسته یا من اشتباه میکنم . در ضمن سعید هم نتونست به حساب من کانکت شه و Invalid account میزنه براش .... . من حتی یوزرنیم و پسوردمو تایپ نکردم از میلم کپی کردم و بعد تو مسنجر پیست کردم . فایر وال و نود 32 هم دارم.
در کل من ایمیلی امروز به آلپاری زدم و گفتم که آقا جریان اینه حالا باید ببینم چه اتفاقی میافته ....
از همه دوستان متشکرم .

آخرین ويرايش توسط Ali_Nouri در August 14th, 2010 و ساعت 21:25
Ali_Nouri آفلاين است پاسخ با نقل قول
11 تشکر کننده از Ali_Nouri: