نمايش پست تنها
قديمي August 15th, 2010, 02:37   #186
majid61
Senior Member

majid61's Avatar

تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: یزد
تشکر از ايشان: 2,640 بار در 524 پست
majid61 (سطح 3)majid61 (سطح 3)majid61 (سطح 3)majid61 (سطح 3)majid61 (سطح 3)majid61 (سطح 3)majid61 (سطح 3)majid61 (سطح 3)majid61 (سطح 3)majid61 (سطح 3)majid61 (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به majid61
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Oops نمايش نوشته ها
سلام
کل داستان اینطوری هست که من مشخصات حساب و برای دوست خوبم سعید فرستادم که یه نگاهی به حساب بندازه تو مسنجر یاهو هم این کار و کردم و بعد از مدتی رفتم نگاه کردم که تو متا تریدر من کل موجودی با علامت منفی به حساب دیگه ای ترنسفر شده که من اصلا یه همچین حسابی با این شماره ندارم و حتی رفتم ایمیل های خودم و چک کردم که نکنه حسابی با این شماره داشتم و فراموش کردم که دیدم خیر خبری نیست . از اینکه میفرمایید نمیشه بین حسابهای با نام دیگر انتقال داد نمیدونم چون تا حالا امتحان نکردم و برای کال کردن حساب هم نمیدونم ولی چون آخر وقت جمعه بود نمیتونم بگم تونسته کال کنه یا خیر در ضمن فکر کنم میشه خیلی راحت با وبمانی برداشت کرد یا از طریق وبمانی شارژ کرد حساب و .... درسته یا من اشتباه میکنم . در ضمن سعید هم نتونست به حساب من کانکت شه و Invalid account میزنه براش .... . من حتی یوزرنیم و پسوردمو تایپ نکردم از میلم کپی کردم و بعد تو مسنجر پیست کردم . فایر وال و نود 32 هم دارم.
در کل من ایمیلی امروز به آلپاری زدم و گفتم که آقا جریان اینه حالا باید ببینم چه اتفاقی میافته ....
از همه دوستان متشکرم .
با سلام
جناب نوری من خودم حساب آلپاری دارم و برای انتقال وب مانی به شخص دیگر (به غیر از وب مانی خودم که قبلا ثبت شده بود و برداشت و واریز میکردم .)شماره وب مانی طرف را دادم و بعد به لایو چت گفتم که میخوام به حساب دیگری وب مانی را انتقال دهم و او هم چند سوال از من پرسید (نام - فامیل-شماره شناسنامه ) و سریع وب مانی را به حساب شخصی که مشخص کردم واریز کرد. ولی یه کد حتما به ایملتون یا موبایلتون باید بیاد تا اون کد را وارد کنید و برداشت بشه.
فکر کنم برای انتقال داخلی هم به همین شکل بشه و من تا حالا انتقال داخلی نداشتم.
احتمالا طرف شما راکامل میشناسه(مشخصات فردی) که تونسته به راحتی به حساب دیگه برداشت بزنه.

امیدوارم زودتر مشکلتون حل بشه.

با تشکر