نمايش پست تنها
قديمي August 26th, 2010, 11:29   #518
farzadof
Senior Member

farzadof's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2010
محل سكونت: www.fxaria.com
تشکر از ايشان: 697 بار در 188 پست
farzadof (سطح 2)farzadof (سطح 2)farzadof (سطح 2)farzadof (سطح 2)farzadof (سطح 2)farzadof (سطح 2)farzadof (سطح 2)farzadof (سطح 2)farzadof (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله MSN به farzadof ارسال پيغام بوسیله Yahoo به farzadof
0

با سلام خدمت همه دوستای عزیز
میخام یه نرافزاری رو خدمت شما عزیزان معرفی کنم که میشه گفت مشکل زبان رو برای همیشه حل میکنه.منظورم همه زبانهای دنیاست!!!
آره تعجب نکنید.با این نرم افزار میتونید تمام زبانهای دنیا رو به فارسی ترجمه کنید(متن و لغت).قابل توجه شما عزیزان که این نرم افزار خیلی سریع عمل میکنه و حجمش هم کمه.
بنده هم مثل بسیاری از دوستان عزیز فقط یه سر رشته ای از یک سری زبانها دارم و ایراد اولشم اینه که اینطوری نمیشه گفت که به فلان زبان مسلط هستم و دوم اینکه همه زبانها رو نمیشه یاد گرفت.اینجاست که بعضی از نرم افزارها خودشونو نشون می دهند و به داد ما میرسند.
منم با خیلی از این نرم افزارها کارکردم ولی این یکی واقعا با همشون فرق داره.واقعا.
من دیروز با این نرم افزار آشنا شدم و اونقدر جالب هست که میخاستم همون دیروز آپلودش کنم ولی با خودم گفتم بزار اول تستش کنم بعد الان هم این برنامه رو میزارم اینجا تا همه کسایی که با ترجمه متون ولغات مشکل دارن و تا حالا نرم افزارهای دیگه نتونستن نیازشونو کامل برطرف کنن حالشو ببرن.اسم نرم افزار translateclient هست و اگه رو سیستمتون ندارینش توصیه میکنم حتما دانلود کنید چون حتما به دردتون میخوره.
طرز کار باهاشم واقعا ساده هست.شما متن رو انتخاب کنید(با کشیدن ماوس رو متن مورد نظر)و بعد از اون یا 2 بار کلید ctrl رو بزنید و یا روی کادری که کنار متن ظاهر شده حرف G رو کلیک کنید.
یک عکس هم از نحوه عملکرد برنامه خدمت شما عزیزان:

راستی اگه سوالی هم راجع به برنامه داشته باشید بنده در خدمتم.
اینم لینک دانلودش:

http://www.img21.com/images/htyybh377q21xym106.zip

آخرین ويرايش توسط farzadof در August 26th, 2010 و ساعت 11:35
farzadof آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از farzadof: