نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله forexbazi
در مطالب نوشته شده توسط saeed.m دیدم که ایشان نوشته اند IP من (forexbazi ) از " محدوده انقلاب" و مشکوک است. و من جزو تیم تخریب سایبری هستم  . جدای از مسخره بودن این ادعا و توجه به اینکه ، اینها برای تخریب یک نفر تا بکجا میتونن برن و سعی میکنن از هر ترفندی که مورد نفرت مردمه در جهت تخریب طرف مقابلشون استفاده بکنن  و باز هم جدا ازین مسئله که محل سکونت و کار من در شعاع 50 کیلومتری انقلابه  و تقریبا همسایه آقایون هستم  ، این سوال مهم برای من مطرحه که چرا یکنفر بنام سعید موذنی که منافع شخصی در سایت سرمایه داره ، باید به IP و اطلاعات کاربری من و بقیه کاربران دسترسی داشته باشه ؟؟؟؟!!!
توافقنامه ای که ما اعضا موقع ثبت نام در سرمایه ، مورد موافقت قرار دادیم ، حفظ حریم خصوصی ما را تضمین میکرد  ، ولی در حال حاضر میبینم که متاسفانه اطلاعات شخصی ما به دست افرادی افتاده که برای سود جویی شخصی ازش استفاده میکنن.
تقاضای رسیدگی دارم. با تشکر
|
از مدیران سایت جناب محسن، جناب کسری(فقط در تالار بروکرها) و اینجانب امکان دیدن IP کاربران را داریم. اصولا شما از هر سایتی بازدید کنید مدیر سایت می تواند IP شما را ببیند.
در مورد موضوع مطرح شده توسط جناب موذنی و هدف ایشان از طرح این موضوع، اطلاعی ندارم.