نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Asadinia
گلدتريدر عزيز من اعتقاد دارم در جو كنوني طلا قطعا تا 1470 تا 1500 بالا خواهد رفت ولي اين قيمتها حدود 2 ماه زمان نياز دارند تا تاچ شوند. كوتاه مدت شخصا 1435 تا 1450 رو حداكثر قيمت طلا ميدونم و استراتژيم استفاده از تفاوت قيمت سكه نقدي و آتي با توجه به ماه محرم است. قصدم باز كردن پزيشنهاي فروش با متوسط قيمت 357 تا 360 هزارتومن در دي ماه است. اگر در اين زمان اونس تا 1390 پايين بيايند كه ديگه عاليه. گمون نكنم از 1390 پايين تر و از 1450 بالاتر بره تا 3 هفته آينده.
|
با سلام جناب اسدی نیا
با قسمت پلکانی موافقم
ماه محرم قرار چه اتفاقی بیفته ؟قیمت سکه با با قیمت طلایی اون برابراست باز اگه شمش بودباز یه امیدی وجود داشت.
جنس خریدارها عوض شده در پریود قبلی قیمت نزدیک قبل از عید قربان من پستی زدم و پیش بینی افزایش قیمت تا 16 nov کردم مبنای پیش بینی تماس با کشورهای عربی و استعلام وضیعیت بازار در هفته قبل از عید قربان بود(عید قربان بزرگترین عید سنی ها است) میزان خریدها وسفارشات فوق العاده بود مخصوصا در کویت اما بازار سقوط کرد
انجمنهای سرمایه - نمايش پست تنها - تحلیل سکه (بازار فیوچر)
با توجه به شرایط یورو که یک حرکت اصلاحی انجام خواهد داد وضیعیت نرخ های بهره شرایط برای صعود اماده است.ماه پایانی سال کریسمس هم مزیدبر علت شده از طرفی خبر میرسد میزان تقاضا برای طلا بسیار بالاتر از عرضه است و بیشتر تقاضاها حالت سفته بازی نداره.در کل به نظر می رسد 1450 دلار برسه که سکه 360 هزار دور از انتظار نیست
اصطلاحی بین برنامه نویسها وجود دارد که میگویند کدت را نشان بده من به شخصه از این جسارت جنابعالی لذت بردم