رييس سازمان گسترش تاكيد كرد:
ضرورت نقشآفرينی سازمانهاي توسعهاي در تحقق الگوي اسلامي– ايراني پيشرفت
ايجاد صنايع دانشبنيان، حمايت از صنايع پرريسك و پيريزي سازوكارهاي سوق دادن جامعه به سمت تفكر و انديشهورزي به منظور بسترسازي عرصه فكر، از جمله مهمترين زمينه هاي اين نقشآفريني است.
معاون وزير صنايع و معادن و رييس هيات عامل ايدرو در سخنان خود در مراسم افتتاح هشتمين كنفرانس بينالمللي مديريت با تاكيد بر ضرورت نقشآفرينی سازمانهاي توسعهاي صنعتي در تحقق اهداف "الگوي اسلامي– ايراني پيشرفت" اظهار داشت: ايجاد صنايع دانشبنيان، حمايت از صنايع پرريسك و پيريزي سازوكارهاي سوق دادن جامعه به سمت تفكر و انديشهورزي به منظور بسترسازي عرصه فكر، از جمله مهمترين زمينه هاي اين نقشآفريني است.
به گزارش بورس به نقل اداره اطلاع رساني ايدرو، مهندس سيد مجيد هدايت در اين كنفرانس با اشاره به اينكه رهبر معظم انقلاب با توجه به جايگاه جمهوري اسلامي در ايجاد تمدن اسلامي و نيز پتانسيلهاي درون نظام، موضوع خطير طراحي "الگوي اسلامي– ايراني پيشرفت" را مطرح فرمودند افزود: يكي از عرصههايي كه ميتواند در نظريهپردازي و ايجاد حلقههاي تفكر به تبيين اين الگوي حياتي و اثرگذار كمك كند، كنفرانس بينالمللي مديريت و انديشمندان، فرهيختگان و مديران حاضر هستند كه اميدوارم رسالت خطير خود را در طراحي اين مهم به انجام رسانند.
وي همچنين جبران کاستيهاي بازار در ارائه خدمات پشتيبان (توسعهاي) مورد نياز رشد كشور و ارتقاء سطح زندگي مردم به منظور بسترسازي عرصه زندگي را از جمله ديگر ضرورت هاي نقش آفريني سازمان هاي توسعه اي در تحقق اهداف "الگوي اسلامي- ايراني پيشرفت" عنوان كرد.
مهندس هدايت گفت: كمك به فرآيندهاي توسعه مديريت صنعتي با هدف ترويج خلاقيت و توليد دانش و توسعه علوم بنيادين به منظور بسترسازي عرصه علم و نيز پرورش افراد متعهد در پيشبرد صنعت، توسعه ارزشهاي اسلامي و ايجاد فضاي آرامش روحي و رواني به منظور بسترسازي عرصه معنويت، از ضرورتهاي نقشآفريني سازمانهاي توسعهاي صنعتي در تحقق اهداف الگوي اسلامي- ايراني پيشرفت است.
اين خبر حاكي است معاون وزير صنايع و معادن و رييس هيات عامل سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران پيشنهادهايي براي طراحي "الگوي اسلامي- ايراني پيشرفت" در بخش صنعت ارائه كرد و گفت: در اين راستا، دبيرخانه دائمي براي ايجاد حلقه فكري "الگوي اسلامي- ايراني پيشرفت" در بخش صنعت در سازمان گسترش ايجاد شده است.
مهندس هدايت اضافه كرد: براي برگزاري 12 نشست ماهيانه در سازمان مديريت صنعتي به منظور تبيين الگو در بخش صنعت با كمك صنايع مختلف كشور برنامهريزي شده و آماده دريافت پروژههاي مطالعاتي و كاربردي از سوي دانشگاهها، اساتيد و صاحبنظران هستيم.
وي ضمن پيشنهاد اين كه اساس مباحث آتي كنفرانس بين المللي مديريت بر محور نتايج مطالعات طراحي "الگوي اسلامي- ايراني پيشرفت" تنظيم شود، تصريح كرد: سازمان گسترش حاضر است در اين بخش سرمايهگذاري كند.
معاون وزير صنايع و معادن در پايان سخنان خود ابراز اميدواري كرد: با اتكال به ذات لايزال خداوندي و برخورداري از عزم ملي، شاهد بكارگيري تمامي ظرفيتهاي مديريتي در بخش صنعت كشور بهويژه در جهت همياري براي طراحي "الگوي اسلامي– ايراني پيشرفت" باشيم.
لازم به ذكر است، هشتمين كنفرانس بين المللي مديريت به همت دانشگاه صنعتي شريف، سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران و انجمن علوم مديريت ايران تا 29 آذرماه ادامه دارد.