نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله goldtrader24
سلام
خیلی ممنونم مسعود عزیز
من فکر می کردم خیلی مراحل پیچیده تر است 
کمیسیون هم خیلی خوبه و کم است
- کاغذ بازی هایی که گفتید برای بار اول است و یا اینکه برای هر دفعه که می خواهم معامله کنم باید این کاغذ بازی را انجام بدهم ؟
- نرم افزار که ندارند ولی فکر کنم تلفنی هم بشود سفارش خرید یا فروش داد . درسته ؟
- وقتی سفارش خرید می دهم سریع انجام می شود و یا اینکه مثل بورس سهام باید خیلی منتظر باشم تا سفارش تایید شود ؟
- گفتید حداقل یک قرارداد 10 سکه و مارجین هم 250 هزار تومان است . یعنی می شود حتی یک قرارداد هم باز کرد ؟
خیلی لطف می کنید پاسخ دهید .
|
سلام
خواهش می کنم.
نه فقط برای یکبار هست و برای معامله کردن نیازی به کاغذ بازی نیست، ولی اگر به مرحله تحویل سکه در سررسید برسه نیاز هست، که اکثر قبل از سررسید تسویه می کنند.
فعلا نرمافزار ندارند و تلفنی هست.
مثل متاتریدر نیست که هر قیمتی خواستی راحت بتونی معامله باز و بسته کنی، از اون طرف هم مثل بورس و سهام نیست که پدر جد آدم در بیاد تا بفروشی، معمولا اگز قیمتی که برای خرید یا فروش می دهید موجود باشه معامله شما صورت میگیره، بستگی به کارگزار و فردی که در اون کارگزار هست داره و بعضی اوقات هم اشغالی تلفن.
بله می شود. ولی بهتره مارجین اضافه داشته باشید تا در نوسانها زود کال نشید، اگر موجودی شما به 150 هزارتومان در پایان روز برسه شما کال می شوید.
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Lord jat
سلام
دو تا 16 هزار تومن هم فکر کنم کمیسیون سازمان بورس هستش، درسته؟؟؟؟
|
سلام
خیر همچین چیزی صحت نداره.
موفق باشید.