نمايش پست تنها
قديمي April 9th, 2011, 09:35   #29
matlabdoni
Senior Member

تاريخ عضويت: Feb 2011
محل سكونت: اصفهان
تشکر از ايشان: 77 بار در 45 پست
matlabdoni (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ali20 نمايش نوشته ها
سلام

اگر دیتا را به نرم افزار متاتریدر منتقل کنید فقط میتونید نمودار روزانه را مشاهده کنید و البته بصورت آفلاین .

نرم افزار های دیگه ای مثل آمی بروکر و متااستاک هم عملکردی مشابه دارند یعنی بصورت آفلاین عمل میکنند و تا اونجایی که اطلاع دارم در اون ها هم فقط نمودار روزانه قابل استفاده باشه

ولی نرم افزاری ایرانی به نام "را آورد نوین" هست که بسیار کاربردیست و امکان نمایش نمودارهای 5 دقیقه تا سالانه را دارد. البته نسخه اصلی این نرم افزار رایگان نیست. برای آشنایی بیشتر بهتره که به سایت سازنده مراجعه کنید:
ره آورد نوین 3

نرم افزار دیگری هم به نام تدبیر پرداز وجود دارد که بنده اطلاع دقیقی از آن ندارم

پیشنهاد میکنم فرم ثبت نام دریافت نسخه رایگان نرم افزار ره آورد را تکمیل کنید تا بیشتر با محیط آن آشنا شوید
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mehrdad1355 نمايش نوشته ها
به نام خدا
چندی وقت پیش برای فروش اوراق بورس یکی از فامیل رفتم برای بورس (کرمانشاه) و در انجا بود که با یکی از دوستان قدیمی برخورد کردم و منو راهنمایی کرد که در کلاسهای اموزشی بورس
ثبت نام کردم ومنتظر تا با من تماس بگیرند . شما با مراجع به این سایتبورس اوراق بهادار تهران Tehran Stock Exchange

ادرس بورس شهرستان خودتان پیدا کنید http://www.iranbourse.com/Default.aspx?tabid=168
البته من یک cdکه مراحل مختلف فراگیری بورس بود از انجا تهیه کردم همرا ه با یک کتاب اگر اقا رضا عزیز اجازه بدند همین جا اپلود کنم
دوست عزيز اگه لطف مي كنيد آپلود كنيد ببينيم چيه!
matlabdoni آفلاين است پاسخ با نقل قول