نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله realfx
با سلام و تشکر از شما بخاطر ارائه این اطلاعات
چند نکته مهم نظر من رو به خودشون معطوف می کنن:
1- آیا تو این بورس stop loss توسط کارگذار گارانتی میشه ؟
2- اگه بورس با یه خبر خیلی مهم بد و فورس مازور مواجه بشه چقدر می تونیم امیدوار باشیم معاملات خودمونو نقد کنیم و از بین رفتن اصل سرمایه که بعنوان مارجین معاملات گذاشتیم جلوگیری کنیم؟
3- با توجه به تحلیل کارشناسان مبنی بر حبابی بودن شاخص بورس آیا معامله کردن در اون ریسک بالایی نداره ؟
4- آیا ایشان ( استاد دوره ) اشاره ای به متوسط سود ماهیانه درصورت بکارگیری ابزارهای تکنیکالی مذکور نداشتند ؟
با تشکر مجدد
|
سلام
ببخشید من در این تاپیک پاسخ می دهم. از ابتدا هم باید پستها را در این تاپیک مطرح می کردم و تحلیلها را در تاپیک جناب حیدری ، این تاپیک را ندیده بودم .
در رومی که در سایت قیمتها تشکیل شد ،شرکت کردم و سوالها را پرسیدم .خدمتتان عرض کنم :
در بازار ایران استاپ گارانتی نیست و ماهیتش با فارکس فرق دارد
استاپ اینکه شما به کارگزار بگید 195 بفروش، معلوم نیست بتونه بفروشه.خبری هم اگر فوری باشه،چون همه هجوم می برند ، فروش و خرید در صف سخت هست.
در کل برای کسانیکه وقت ندارن یا علاقه ندارن به مطالعه بورس داخل ، بیشتر توصیه به سرمایه گذاری در صندوقهای سرمایه گذاری شد .
1-این صندوقها بسیار شفاف و ساده و کم ریسک هستند.
2- مهمترین و مثبت ترین نکته در مورد این صندوقها اینست که یک تیم تحلیلی پشت اونهاست .
3-دسترسی اونها به اخبار خاص ، ممکنست در برخی موارد سریعتر از سایر سهامداران باشد و اول در جریان اخبار قرار بگیرند .
4-سرمایه سوخت آنچنانی ندارد .
5-هر زمانی بخواهید می توانید سهم را بازگشت دهید و نیازی نیست در صف فروش منتظر باشید . البته معمولا یک زمانی را مشخص می کنند مثلا 3 ماه ،که اگر شما زودتر از این موعد بخواهید سهمتان را بفروشید ،جریمه ابطال به شما تعلق می گیرد .
تاکید شد حتما به سایت تالار بورس سر بزنید ،چون اکثر افراد در بورس داخل ، در این سایت فعالیت می کنند و ...
در کل اصلا قابل مقایسه با بازار فارکس نیست .
احتمالا مجددا جلسه پرسش و پاسخ تشکیل خواهد شد که توصیه می کنم شرکت کنید ،از آنجاییکه دوستانی که شرکت می کنند در بازار بورس داخل دارای تجربه و اطلاعات خوبی هستند ،بهتر است پیش از تشکیل روم از قبل مطالعه داشته باشید .بعنوان مثال من در صورتی که اطلاعاتم در مورد بورس داخل بیشتر بود ، بیشتر می توانستم از این روم استفاده کنم.