نمايش پست تنها
قديمي April 20th, 2011, 12:22   #475
HOJJAT110
Member

تاريخ عضويت: Dec 2010
تشکر از ايشان: 136 بار در 34 پست
HOJJAT110 (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله __mahdi__ نمايش نوشته ها
سلام. من تمام مطالب مربوط به معاملات اتی رو توی فروم های تخصصی بررسی کردم. چند سوال برام پیش اومده اگه دوستان لطف کنند پاسخ بدن ممنون میشم.

4- نحوه خرید معاملات قراردادهای آتی با سررسیدهای جدید که قبلا تو بورس اتی سکه نبودن ( منظور طبق اطلاعیه آغازمعاملات قراردادهای آتی سکهجدید است ) چه طوره ؟ نحوه کشف قیمت این قراردادهای جدید چطوره و ایا ازشون استقبال زیادی میشه یا نه ؟ با توجه به اینکه به عنوان مثال ممکنه این قراردادها واسه مثلا 6 ماهه دیگه باشه ، با توجه به نوسانات زیاد در این دوره احتمال کال مارجین شدن زیاد نیست ؟

5- در مورد این وجه تضمین اولیه میشه توضیح بیشتری بدین . ایا این مبلغ یک اعتباره برای قراردادهایی که ممکنه در اینده انجام بدیم یا اینکه ما موظف هستیم در هر خرید و فروش جداگانه این مبلغ رو واریز کنیم . مثلا من اگه بخوام یکسری از قراردادهام رو بفروشم و سپس بخرم ( افست ) ایا واسه خرید دوباره باید پول واریز کنم ؟

6- چرا در مواقع نزدیک به سررسید بعضی افراد قراردادهاشون رو با قیمت زیر نقدی می فروشن و اون رو افست نمی کنند ؟ ( چون بالاخره بعد سررسید که به مبلغ نقدی میرسه )

7- نحوه پبگیری کردن قراردادهایی که انجام دادیم از طریق اینترنته یا از طریق کارگزاری ؟

8-مبلغی پول تو موسسه مهر دارم که اواسط تابستون دستم می رسه ( حدود 12 میلیون ) واسه یک شروع مناسب چه پیشنهادی داریند؟ ممنون .

سلام معمولا قيمت با قرارداد قبلي 10000 تومان تفاوت داره و در ابتدا استقبال زيادي نميشه چون خريد و فروش توشون مشكله مگر براي سرمايه گذاري بلند مدت --- معمولا هر سه قرارداد با هم كال مارجين مي شن
5- براي خريد بايد مبلغ 300000 تومان تو حسابتون باشه مثلا اگر تو حسابتون 180000 تا 290000 باشه و قرارداد قبلي را ببنديد ديگه نمي تونيد موقعيت جديد بار كنيد
6- چون سرمايه گذاري بلند مدت كردند و مي خواهند موقعيت را به ماه بعدي انتقال بدند واغلب خريدار ها هستند قيمت افت مي كنه -----------بعضي ها هم افست مي كنند .
7 - بيشتر وقت ها با اينترنت ميشه اگر قيمت سر خط باشه در هر حال كار گزاري در اختيارتون مي زاره
8 - خوبه در صورتي كه تحليل ها را بدونيد و ار كلك هاي بانك مركزي و .......
موفق باشيد
HOJJAT110 آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از HOJJAT110: