با سلام
همانگونه که در تاریخ 2/2/84 و 3/2/84 موضوع هپکو بصورت تکنیکال مورد بررسی قرارگرفت حال (16/2/84) نیز این موضوع را بررسی می کنیم . (البته تحلیل هپکو در تاریخ 3/2/84 در سایتهای
www.talarebourse.com و
www.rahbord-investment.com انجام شده است و من حیفم آمد یک چنین تحلیل دقیق را در این سایت عنوان نکنم . )
ولی برای کسانی که از ابتدا با ما نبودند ابتدا خلاصه ای از مباحث گذشته را همانگونه و عینا مرور می کنیم و خود را در آن روز (3/2/84) قرار می دهیم
شكل 1 :
در شکل 1 خطوط مقاومت و حمایت به رنگ مشکی پررنگ رسم شده است . (1 و2 و3 و4 و5 و6)
خط 1 : یک خط حمایت و پایین ترین خط حمایت بوده است که در دو نقطه (a , B) این سهم را حمایت کرده است
خط 2 : یک خط حمایت و مقاومت است که حامیتش قوی تر از مقاومتش است زیرا در 5 نقطه (c,d,e,f,h) سهم را حمایت کرده است و سهم در نقطه s آن را شکسته و از آن عبور کرده است این خط در نقطه t به عنوان خط مقاومت عمل کرده است و سهم در نقطه u خط مقاومت را شکسته و از آن عبور کرده است یعنی این خط فقط در یک نقطه t حکم خط مقاومت را به خود گرفته است در نتیجه به عنوان یک خط مقاومت ، خط ضعیفی است و یک خط حمایت کننده قوی می باشد.
خط 3 : این خط نیز یک حمایت و مقاومت است که حامیتش قوی تر از مقاومتش است زیرا در 4 نقطه (i,j,k,l) سهم را حمایت کرده است . سهم در نقطه m خط حمایت را شکسته و از آن عبور کرده است . این خط در نقاط (n,o) به عنوان خط مقاومت عمل کرده است .حمایت آن قوی تر از مقاومتش است .گرچه با در نظر گرفتن زمان چون این خط در زمان دورتری به عنوان خط حمایت بکار رفته است پس مقاومت این خط در برابر سهم کمی بیشتر میشود (زیرا من معتقدم اگر سهمی یک خط را بشکند و از آن عبور کند اگر زمان، طولانی تر شود و آن سهم نتواند دوباره از آن خط عبور کند (بشکند) آن خط کمی در برابر سهم قوی تر می شود ) ولی با این حال این خط حمایتش قوی تر از مقاومتش می باشد.
خط 4 : این خط بعنوان یک خط مقاومت میباشد که در نقاط (p,q) از خود مقاومت نشان داده است .
خط 5 : این خط به عنوان یک خط مقاومت بوده است که در سه نقطه (r,q,v) در برابر سهم مقاومت کرده است و سهم آن را در نقطه f شکسته است و از آن عبور کرده است. این خط یک خط مقاومت ضعیفی است (زیرا من معتقدم اگر هر خطی که شیب آن بیشتر باشد از مقاومت و حمایت ضعیفی برخوردار است و بیشتر روند آن سهم را در آن مدت زمان نشان می دهد .
خط 6 : یک خط حمایت کوچک می باشد که در نقاط (w,x,y) سهم را حمایت کرده است . که این خط فقط حمایت کننده است و سهم یک بار آن را شکسته است و عبور کرده است و عبور بعدی سهم به راحتی بوده است و این خط خود را به عنوان خط مقاومت نشان نداده است .