نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ario
در مورد باطري اينو ميتونم بگم كه ميتوني يه UPS بخري كه اگر برق هم رفت باهاش فكر TV و... هم بتوني روشن كني و نوت بوك را هم ميتوني باهاش شارژ كني...
وزن اينايي كه گفتم 7 پوند يا به عبارتي 3.300 گرم است كه خوب اين بستگي به جثه و زور بازوت داره!
گارانتي امرتات رو هم كه نميدونم از كجا گير آوردي؟!  ولي آفتاب شرق و ديجيتال فكر كنم سابقه ي بيشتري داشته باشند...
http://i.dell.com/images/global/prod...0_graphics.jpg 
|
ممنون
در مورد ups احتمالا میگیرم چون از دولتی که قراره نفت رو بیاره سر سفره مردم

قطعی های گسترده برق در آینده دور از ذهن نیست !
جثه تقریبا خوبی دارم ( قد 180 وزن هم 70 ) ولی زور بازوم رو زیاد روش حساب نمیکنم

گارانتی امرتات هم چند جا میگفتند خوبه حالا دیگه نمیدونم که خوبی را اونها در چی میبینند .
نوت بوک toshiba A105-S4384 را آفتاب شرق میده 1.260.000 تومان + 25000 تومان کیف = 1.285.000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله fotovat
پیشنهاد اول سونی ( شیک ، سبک ، با کلاس ، یا نمایشگر منحصر بفرد )
دوم توشیبا ( خر کار )
: وزن رو با باتری و کیف و شارژر و اینا حساب کنید نه خالیشو lol
خودم توشیبا دارم اما اگه اون موقع پولم می رسید سونی میگرفتم در ضمن سایت cnet جهت review و ranking مفیده
یییییییهههههههههههههههههو ووووووووووووووو
|
روی سونی که اصلا فکر نمیکنم .
گفتید خر کار یک سوال مهم در ذهنم اومد : dell خر کار تره یا toshiba ? چون اولین چیزی که این نوت بوک میخوام داشته باشه همین خرکار بودنشه .
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Hamed2420
بهروز جان لب تاپ میخوای چیکار؟
ول کن بابا
حالا نمیشه وقتی میخوای بری بیرون به فکر فارکس نباشی و به خودت استراحت بدی ؟
والا
مخلصیم
پ.ن: بهروز یه بار اوایل تابستون کامپیوترش رو ارتقا داد و قرار بود شیرینی بده، این بار اگر لب تاپ خرید و شیرینی نداد، خودش رو تبدیل به شیرینی میکنیم
پیشاپیش مبارکهههه 
|
حامد جان اون کامپیوتر که تابستون خریدم را دارم میدم به داداشم . میخواد کامپیوتر بخره من هم دیدم که 2 تا کامپیوتر دسکتاپ تو یک خونه حال نمیده پس یک نفر لپتاپ بخره بهتره
حامد جان آخه من شیرینی رو چطور بدم از این فاصله ؟ همین که دیگه
سیب زمینی شدم و این دولت مهر ورز رو نمیکوبم شیرینیه دیگه وگرنه الان باید همش به قول مهران مدیری فرت و فرت پست های منو دیلیت میکردی !

ارادتمند هم که میدونی هستیم . راستی حامد جان سید شدی ؟ آیدیت رو سبز میبینم
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله fotovat
بنظر من چون داغ کردن و گرم کردن امری نظری هست و نمی شه گفت تا فلان درجه گرمه از اون به بعد داغ ، راستش با سونی کار نکردم ولی توشیبا بعد از یه مدتی بصورتی گرم می شه که نمی تونید به مدت طولانی رو پاتون بذارید هرچند پزشکان می گویند که استفاده از لپ تاپ بر روی پا باعث ناباروری مردان میشه 
|
ناباروری مهم نیست چون قصد ازدواج ندارم
فقط بگید ببینم این توشیباها بیشتر داغ میکنه یا دل ها ؟
این دو قسمت که قرمز نوشتم در این پست برام خیلی مهمه با گارانتی .
از لطف همگی دوستان سپاسگزارم .