![]() |
|
![]() |
![]() |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
![]() |
درخواست همکاری و عضویت در تیم بازنگری قوانین سایت
0
با سلام و احترام خدمت اعضای محترم سایت سرمایه به منظور ایجاد محیطی تخصصی و در عین حال شاداب و صمیمی و همچنین محدود ساختن حاشیه های زیان بار سایت که باعث ایجاد تفرقه و کدورت میان اعضا می گردد، بازنگری و تدوین مجدد در قوانین سایت و همچنین نحوه اداره تالارهای غیرتخصصی در دستور کار قرار گرفته است. لذا از شما عضو محترم سایت سرمایه که در حوزه های مرتبط شامل:
دارای دانش و تجربه هستید دعوت می کنیم ساعاتی از فرصت گرانبهای خود را به این امر تخصیص داده و به همراه دوستان دیگر در بازنگری و تدوین قوانین سایت مشارکت کنید. برای اعلام آمادگی و عضویت در تیم بازنگری قوانین، لطفا یک پست در ادامه این تاپیک درج و در صورتی که در هر یک از زمینه های ذکر شده دارای اطلاعات و تجربه هستید، اعلام فرمائید. امید است از ثمرات این کار نیک همه اعضای سایت بهره مند گردیده و روحیه دوستی و همدلی بیش از پیش در میان اعضای سایت گسترش یابد. با تشکر و سپاس مدیریت سایت پی نوشت: متن فوق با مشارکت دوستان عزیز جناب amirbabak، جناب kakolokia و اینجانب تهیه شده است. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
تاريخ عضويت: Apr 2005
تشکر از ايشان: 414 بار در 169 پست
![]() |
0
بدرود |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
تاريخ عضويت: Apr 2009
تشکر از ايشان: 44 بار در 13 پست
![]() |
0
بنده با توجه به رشته ی تحصیلی ام که مدیریت هست می توانم در خدمت باشم .در ضمن اگر به ترجمه هم نیاز بود بنده در خدمتم. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
0
بنده در هیچ کدوم از موارد مطرح شده خودم رو صاحب نظر نمی دونم هرچند که تجربه های محدودی دارم، بهرحال در صورت نیاز در هرگونه خدمتگذاری حاضرم. ارادت |
![]() |
![]() |
13 تشکر کننده از مجتبی: |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
0
سلام و روز به خير خدمت دوستان عزيز بنده هم با اينكه در زمينه هاي فوق مهارت خاصي ندارم اما حاضرم در حد توان و فرصتم كه خيلي هم محدود هست هر كمكي كه از دستم بر بياد انجام بدم سرمايه براي بنده حكم دانشگاه رو داره و خلاء ادامه تحصيل فيزيكي و كسب علم رو برام پر مي كنه، و از اونجا كه بايد زگهواره تا گور در پي دانش بود بنده هم تا آخر عمرم اين منبع علمي رو كنار نمي گذارم و ازش استفاده مي كنم. مطمئنا هر چقدر كيفيت و استحكام مطالب بالا بره و بحث هاي علمي و تخصصي بيشتر بشه و از طرفي يك محيط با نشاط و رو به پيشرفت بوجود بياد براي همه سودمند خواهد بود و ميشه حيات در يك جامعه دموكراتيك و مدينه فاضله رو حتي به صورت مجازي هم كه شده تجربه كرد با آرزوي موفقيت براي دوستان يا علي
33 تشکر کننده از kakolokia: | Ahmad-Ali, ahmius, Alireza Ghane, AmirBabak, BLACK_NINJA, Desire, erfan_ke, Galaxy, hamid22, hamidreza1355, hamidrezamf, Hosein Jun, Jahed, keivanpro, kia16384, Kourosh007, LionHeart, mahdikhani, MASK, Mehdi.gpr, mehrdad_rp, MEY$AM, mohammad rostami, OMIDDANA, oomiidd, rasputin, Reza, shahramfx, silent_killer, trendfinder, مجتبی, وحید, تاجر |
![]() |
![]() |
Member
تاريخ عضويت: Oct 2008
تشکر از ايشان: 80 بار در 31 پست
![]() |
0
|
![]() |
![]() |
8 تشکر کننده از saqoli: |
![]() |
![]() |
Junior Member
تاريخ عضويت: Mar 2007
تشکر از ایشان: 9 بار در يک پست
![]() |
0
|
![]() |
![]() |
9 تشکر کننده از misagh1359: |
![]() |
![]() |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
![]() |
0
لطفا در این تاپیک تنها در مورد تشکیل تیم اعلام نظر کنید، نه در مورد جزئیات قوانین. قوانین سایت توسط تیم تدوین خواهد شد و اظهار نظر شخصی در مورد جزئیات قوانین (با توجه به تعداد زیاد اعضای سایت و همچنین نظرات متفاوت اعضاء) احتمالا به نتیجه مشخصی نخواهد رسید. چند پست را به تاپیک انتقادها و پيشنهادها منتقل کردم. |
![]() |
![]() |
10 تشکر کننده از Reza: |
![]() |
![]() |
زنده یاد دکتر فرزاد لطفی - روحش شاد
تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: tehran
تشکر از ايشان: 5,509 بار در 598 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 0
![]()
If YOU Believe It & If YOU believe It Hard Its Impossible To Fail برای شادی روح زنده یاد دکتر فرزاد لطفی فاتحه ای بخوانیم آخرین ويرايش توسط drfarzad در May 21st, 2009 و ساعت 14:48 |
![]() |
![]() |
11 تشکر کننده از drfarzad: |
![]() |
![]() |
Member
|
0
من هم می تونم در قسمت فن آوری اطلاعات کمی کمک حال باشم و خوشحال میشم کمکی بکنم
10 تشکر کننده از h05531n: |
![]() |
![]() |
مدیر سابق تالار "تحلیل تکنیکال"
تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: نه جائیکه دلم میخواد
تشکر از ايشان: 7,608 بار در 1,780 پست
0
من نیز هر کمکی بتوانم دریغ نمیکنم. اگر چه هیچ یک از تخصص های فوق را ندارم. مختصر تجربه ای دارم وبس.
![]() |
![]() |
Junior Member
تاريخ عضويت: Apr 2009
تشکر از ايشان: 20 بار در 3 پست
![]() |
تیم مطالعه و اختصاروتصحیح تاپیک ها
0
سلام ودرود به همه سرمایه های فارکس ایران پیشنهاد من اضافه کردن یک حوزه کازی دیگر به حوزه های فوق الذکر می باشد. " تیم مطالعه و اختصاروتصحیح تاپیک ها" : آن هم به صورت بررسی تاپیک های حجیم و قدیمی و حتی جدید وارائه خلاصه ای از نکات مثبت کلیدی , دسته بندی شده و احتمالا تصحیح اطلاعات نادرست یا به روز کردن آن اطلاعات با ادبیات روان به صورت مختصر و مفید در ابتدای هر تاپیک و به روز نمودن این خلاصه هر از چند گاهی... خود اینجانب مایل به همکاری با این تیم بوده و شخصا خلاءاین مورد را از مطالعه تاپیک های حجیم با حاشیه و اطلاعات نامربوط و تکراری و... شدیدا احساس کرده ام. |
![]() |
![]() |
14 تشکر کننده از jalal_shams: | 3896801, Farzad619, gold24, hamidreza1355, Hosein Jun, kakolokia, mahdikhani, MASK, MEY$AM, OMIDDANA, Reza, shahramfx, وحید, تاجر |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
0
من هم هر كمكي ازم بر بياد انجام ميدم. |
![]() |
![]() |
7 تشکر کننده از bemo: |
![]() |
![]() |
Senior Member
تاريخ عضويت: May 2007
تشکر از ايشان: 5,168 بار در 883 پست
0
ابتدا تشکر میکنم از دوستانی که واقعا خالصانه به موضوع نگاه میکنند و ابراز تمایل برای همکاری دارند ![]() اما به خودم برسم ابتدا میخواستم دخالت نکنم گفم بزرگانی هستند در این رابطه اما اما گفتم بسی رنج بردیم در این سال ها ..... ![]() به همین دلیل ها که بالا ذکر کردم ![]() البته بنده تخصص دانشگاهی روانشناسی ندارم اما شناخت کافی دارم (حمل بر ادعا نیست) ![]() در ضمن تجربه مدیریت در سایت ها را نیز دارم که تجربه خوبی است و کمک حالی در این رابطه اشنایی با سیستم ها فروم رو دارم که بعضی از مشکلات قانونی رو میشه با اون حل کرد ![]() با تشکر
8 تشکر کننده از HERCOOL: |
![]() |
Bookmarks |
برچسبها |
قوانین, همکاری, بازنگری, تیم, درخواست, سایت, عضویت |
ابزارهاي موضوع | |
|
|