July 30th, 2004, 12:18 | #1 |
Junior Member
تاريخ عضويت: Jul 2004
تشکر از ايشان: 0 بار در 0 پست
|
0
با تشکر پلوله (اگر موفق به خريد نشدم، جايش چه سهامی بخرم؟) پسهند وغدير وپترو سفارس |
July 30th, 2004, 13:49 | #2 |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Mar 2004
محل سكونت: Tehran
تشکر از ايشان: 1,510 بار در 578 پست
|
0
در مورد غدير فكر ميكنم محكم ترين سهم تو سبد انتخابي شماست. فقط سوالي در مورد سيمانيها دارم. ( اگر بفرماييد به استناد چه خبري داريد سيماني ميخريد-سفارس هر چقدر هم كه سرمايه گذاري باشد با سيمانيها حركت ميكند!- و اگر خبر موثقي در اين زمينه داريد بگيد) خيلي خوب ميشه. ميدونيد كه اين روزها شايعات چكارها كه نميكنه. من هم شايعات مربوط به كسب اجازه ( محدود) ورود سيمان رو شنيدم ولي علي رغم يك هفته تحرك تو سيمانيها جرات رفتن به طرفشونو ندارم ! ( چون قبلا از اين سوراخ گزيده شدم ! ) در مورد مابقي نظر خاص و يا خبر موثقي ندارم فقط وپترو با حجم معاملاتي كه پشتش هست حالا حالا ها بنظر بالا خواهد رفت. (مطالب بالا نظر شخص بنده است البته و دليلي هم بر درست بودنش وجود ندارد!)
July 30th, 2004, 14:37 | #3 |
Junior Member
تاريخ عضويت: Jul 2004
تشکر از ايشان: 0 بار در 0 پست
|
0
در خصوص سيمانيها و بخصوص سفارس بايد عرض كنم من هم چيزهايي شنيده ام ولي همانطور كه حضرتعالي نيز مستحضريد بورس يعني ريسك !!! و به نظر بنده به شايعات نمي شود دل بست مگر اينكه منبع شايعه خيلي معتبر باشد ؛ در هر صورت من تصميم دارم خيلي با احتياط وارد شوم حتما شما بازار سيمانيهاي يكي دو ماه پيش را به خاطر داريد ولي خوب من هنوز در مورد تركيب سبد فردا كاملا مطمءن نيستم و به همين علت نظر بقيه دوستان را جويا شدم . انشاا.. بقيه دوستان نيز نظرشان را اعلام مي فرمايند و همگي استفاده مي نماييم. شاد باشيد. |
Bookmarks |
برچسبها |
مشورت |
ابزارهاي موضوع | |
|
|