August 1st, 2004, 14:30 | #1 |
Junior Member
تاريخ عضويت: Aug 2004
تشکر از ايشان: 0 بار در 0 پست
|
0
من براي اولين بار ميخواهم سهام بخرم لطفا مرا راهنمايي بفرماييد.( در مورد محل و ادرس هاي مراكز فروش و چگونگي خريد) |
August 1st, 2004, 14:37 | #2 |
Senior Member
تاريخ عضويت: May 2004
تشکر از ايشان: 18 بار در 11 پست
|
0
اول بايد يك شركت كارگزاري انتخاب كنيد .ليست اسامي و آدرس آنها در سايت irborse.com ميباشد دوم با تماس تلفني با هرکدام شماره حساب آنها و حداقل در خواست خريدي را که انجام مي دهند سوال بفرماييد سوم با واريز وجه به حساب شرکت و به همراه حواله وجه شناسنامه و کپي آن به کارگزاري مراجعه و درخواست خريد را پرکنيد نکته 1: اولين درخواست خريد شما با کمي تاخير انجام ميشود . چون اول بايد براي شما کد سهامداري بگيرند . نکته 2 : قبل از مراجعه در مورد انتخاب سهام و ميزان سرمايه گذاري با يک صاحب نظر مشورت کنيد موفق باشيد |
August 1st, 2004, 17:19 | #3 |
Member
تاريخ عضويت: Jul 2004
تشکر از ايشان: 3 بار در 3 پست
|
0
ببخشيد من هم تاره كارم !!! رفتم كارگزاري ! ميگن خريد كارآفرين انجام نميديدم !!! بعدش ميگن اگر غدير ميخوايي ۱۰ روز طول ميكشه !!!! ميگن پترو ۱۰ذوره ديگه !! اون هم شايد!!! و از اين قبيل چيزها !!! يغني چي اونوقت؟؟؟؟ يه سوال ديگه هم دارم وفتي روزنامه ها و اينترنت اين فدر دقيق قيمت هاي بورس رو منتقل مي كنند اين همه آدم توي سارمان بورس از صبح تا شب چكار ميكنن ؟؟ منظورم اينه كه دليل جمع شدنش چيه ؟؟ قبلا از راهنمايي هاتون ممنون :P راستي تو رو خدا يه كارگذار خوب هم اگر ميشناسيد معرفي كنيد بازم ممنون نرسي |
August 2nd, 2004, 14:25 | #4 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2004
تشکر از ايشان: 29 بار در 13 پست
|
0
نقل قول:
ضمناْ تغييرات قيمت سهم در يك روز تا حد زيادي روي روند اون توي روزهاي بعد تاثير ميگذاره (براي اين تغييرات الگوهايي وجود داره من الان چيز خاصي يادم نيست يك سر به بخش آموزش بزن) ضمناْ با پيگيري تغييرات قيمت در يك روز شما ميتونيد به عنوان فروشنده يا خريدار تا چند درصد سود ببريد. |
|
Bookmarks |
برچسبها |
خريد, سوالشروع, سهام |
ابزارهاي موضوع | |
|
|