![]() |
|
![]() |
![]() |
Senior Member
|
بررسی فاندامنتال سهام بازار تهران
0
استدعا دارم با همراهي در اين تاپيك و رونق آن بنده را سرافراز فرماييد. لوازم مورد نياز: 1- پرينتر / ماشين حساب / كاغذA4 / قلم 2- رفتن به آدرس http://www.tsesc.com/info.aspx و وارد كردن نام شركت مورد مطالعه و يافتن فايلهاي اطلاعاتي آن. 3- دانلود و پرينت فايهاي مورد نياز. 4- تحليل داده ها. منتظر حضور سبزتان هستم.
![]() |
![]() |
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
تشکر از ايشان: 7,866 بار در 2,029 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
عرض معذرت كه پست من هيچ ربطي به تاپيك شما نداره اما فقط دو هزارمين تاپيك زده شده در سايت به نام شما ثبت شد. مبروك ![]() ايشالا بتونم در آينده اي نزديك به شما كمك كنم موفق باشيد ارادتمند شما |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
ارزش ذاتی سهام
0
سئوالی که علاقمند به دانستن پاسخ آن هستم چگونگی تخمین ارزش ذاتی برای سهام می باشد لطفاً نحوه محاسبه و به دست آوردن آن را چنانچه کسی اطلاع دارد بیان کند. ممنون ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
برچسبها |
فاندامنتال, بازار, بررسی, تهران, سهام |
ابزارهاي موضوع | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | آغازگر موضوع | انجمن | پاسخ | آخرین ارسال |
تحولات بازار بورس و ... | Homitrade | بورس تهران | 2822 | June 14th, 2011 21:32 |
بررسی تكنيكال سهام بازار تهران | amirrh | بورس تهران | 157 | November 28th, 2010 08:57 |
آيا بورس سهام بازار كارايي است؟ | Homitrade | بورس تهران | 0 | September 9th, 2004 09:05 |
بررسى عملكرد شركت هاى... | Homitrade | بورس تهران | 2 | September 8th, 2004 15:38 |