January 1st, 2009, 00:43 | #2176 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Sep 2008
تشکر از ايشان: 598 بار در 198 پست
|
|
January 2nd, 2009, 17:52 | #2177 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Sep 2007
تشکر از ايشان: 1,106 بار در 236 پست
|
0
خوب حالا اخم هاتو باز كن و ادامهء مطلب رو بخون كه 24 ساعت ما رو گذاشتي سر كار من هم به اين موضوع علاقمند بودم ولي تقريبا هيچ اطلاعي ازش نداشتم. اما سوال خوب شما و تعطيلات اين روزها باعث شد كه يك تحقيق نصفه نيمه اي انجام بدم كه فعلا نتيجه اش اين شده. اما بايد در عمل هم اين روشها تست شوند كه اون بستگي به شما واحيانا دوستان علاقمند داره. =========================== اول چند سوال: آيا مي توان از گوشي موبايل به عنوان وب كم استفاده كرد؟ پاسخ: بله به چه چيزهايي احتياج داريم؟ 1- گوشي مناسب كه از اين امكان پشتيباني كند. 2- يك نرم افزار كه روي گوشي نصب مي شود و تصاوير گرفته شده (عكس و فيلم) را بهPC يا لپ تاپ مي فرستد. 3- يك نرم افزار كه روي PC يا لپ تاپ نصب مي شود و تصاوير را دريافت مي كند. 4- ويندوز XP با سرويس پك 2 تصاوير از چه طريق منتقل مي شوند؟ 1- پورت USB 2- بلوتوث 3- WI FI ========================================= و اما نرم افزار: من دو تا نرم افزار پيدا كردم كه يكي رايگان و ديگري پولي است(نسخه ترايال هم داره) كه به ترتيب اونها رو معرفي مي كنم: نرم افزار wwigo ايننرم افزار رايگان است و فقط براي گوشي ها نوكيا نوشته شده. بايد اول درسايت آنها عضو بشيد. به قسمت دانلود بريد و بعد از انتخاب مدل مورد نظرتون ورژن مربوطه رو دانلود كنيد: سايت نرم افزار: www.wwigo.com از اين مرحله به بعد رو هم من اطلاعي ندارم. اين هم ليست گوشي هايي كه توسط اين نرم افزار پشتيباني مي شوند: نرم افزار دوم: ايننرم افزار پولي است اما نسخهء ترايال هم داره. خبر خوب اينكه وب ماني هم قبول مي كنه. علاوه بر نوكيا ماركهاي ديگه رو هم پشتيباني مي كنه. به جزنرم افزار وب كم، در زمينه هاي ديگه هم نرم افزار براي گوشي داره. قيمتهاش هم معقول و مناسبه. (مثلا همين نرم افزار وب كم 14 دلار). براي دريافت نسخهء ترايال (سه روزه و هر تماس بين گوشي و كامپيوتر 5 دقيقه) به آدرس زير برويد: http://www.shapeservices.com/en/prod...e&deviceid=862 ليست تمام نرم افزارهاي مربوط به گوشي 5700. http://www.shapeservices.com/en/prod...p?deviceid=862 صفحهء اصلي سايت و ليست كامل نرم افزارها و گوشي ها: http://www.shapeservices.com/en (براي ديدن ليست ساير گوشي ها و نرم افزارهاي مربوط به آنها از لينك change device استفاده كنيد) چند نكته: 1- من هيچكدام از روشها رو امتحان نكردم و از نتايج عملي اطلاعي ندارم. 2- طبعا هر كسي با مسئوليت خود اقدام به تست خواهد كرد. 3- اگر كسي اين روشها رو امتحان كرد لطفا نتيجه اش رو بنويسه كه ساير دوستان هم استفاده كنند. موفق باشيد |
5 تشکر کننده از xeroF: |
January 2nd, 2009, 19:50 | #2178 |
Senior Member
|
0
روم سیاه به مولا شرمنده ام اگه راه داشت دکمه تشکر رو از حالا تا فردا صبح میزدم به جون خودم دست درد نکنه خسته نباشی خیلی کامل بود از سر ما هم زیاده من نرم افزار ها رو تست میکنم و نتیجه اش رو حتما میزارم یا علی
January 2nd, 2009, 22:19 | #2179 |
Senior Member
|
0
میگم من برنامه رو دانلود کردم رو گوشی نصب میشه ولی موقع نصب روی کامپیوتر پیغام میده که باید بلو توث داشته باشی با کابل یو اس پی هم نمیشه میخواستم برنامه رو هم اینجا بزارم اون پایین نوشته نمی تونم فایل ضمیمه ارسال کنم
January 6th, 2009, 01:08 | #2180 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Aug 2008
محل سكونت: اصفهان
تشکر از ايشان: 420 بار در 139 پست
|
0
January 6th, 2009, 01:09 | #2181 |
Senior Member
|
0
خطای 810003c1 میده . کسی میدونه چکار باید کنم ؟ حتی آخرین ورژن beta رو هم نصب کردم ولی همین خطا رو میده و نمیذاره sign in بشم . ممنونم .
برنده به بررسي دقيق يك مشكل ميپردازد ; بازنده از كنار مشكل گذشته , و آنرا حل نشده رها ميكند . آخرین ويرايش توسط a.m.f در January 6th, 2009 و ساعت 01:14 |
January 9th, 2009, 13:50 | #2182 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 1,681 بار در 579 پست
|
0
نقل قول:
مدیریت بر درایورهای سخت افزاری با Driver Genius Professional Edition 8.0.316 Driver Genius Professional نام نرم افزاری است حرفه ای در زمینه مدیریت بر درایورهای سخت افزاری ، که به کمک آن می توانید از درایورهای سیستم نسخه ی پشتیبان (BackUp) تهیه کرده و در زمانی کمتر از یک دقیقه به بازگرداندن آن ها (Restore) بپردازید . همچنین توسط این برنامه می توانید به جستجوی سخت افزارها در سیستم بپردازید ، یا اینکه درایور یک سخت افزار را به روز رسانی (Update) یا حذف کنید .اگر درایور یکی از سخت افزارهای خود را گم کرده اید ، این برنامه می تواند به راحتی مدل آن سخت افزار را تشخیص داده و در پیدا کردن درایور مورد نظر به شما کمک می کند .اگر بعد از شناسایی مدل سخت افزار نتوانستید درایور مناسبی برای آن پیدا کنید ، نگران نباشید چون این برنامه یک دیتابیس آنلاین یا 30000 درایور مختلف درون اینترنت دارد که به شما اجازه ی دسترسی به آن را می دهد . این دیتا بیس شامل درایورهایی برای قطعات رایج کامپیوتر از قبیل motherboards, video cards, sound cards, network cards, modems, monitors, mice, keyboards, digital cameras, video capture cards می باشد . شما می توانید فایل پشتیبان (BackUp) را در قالب یک فایل نصبی ذخیره کنید ، و در دفعات بعد فقط با یک کلیک به نصب درایورها بپردازید . قابلیت های کلیدی نرم افزارDriver Genius Professional Edition 8.0.316: - نصب و بازگرداندن درایورها بدون نیاز به برنامه - تهیه ی فایل پشتیبان (BackUp) در کمترین زمان ممکن - بازگرداندن فایل پشتیبان فقط با یک کلیک (Restore) - ذخیره فایل پشتیبان(BackUp) با قالبEXE و نصب آسان (EXE auto-installer) - قابلیت به روز رسانی درایور یک سخت افزار از طریق اینترنت - پاک کردن درایورهای بی اعتبار و بدون استفاده برای بهبود بخشیدن به سرعت سیستم - آپدیت روزانه با قابلیت همزمان سازی (synchronize) دیتابیس درایورها از طریق سایت سازنده - عیب یابی قطعات درایورهای سخت افزاری و کمک به شما برای رفع مشکل آن ها - انتخاب درایورهای مورد نظر برای گرفتن فایل پشتیبان (BackUp) - نمایش گزینه های مخفی مربوط به کارت های گرافیک Nvidia در NVIDIA display driver control panel از قبیل : قابلیت overclocking، کنترل خنک کننده گرافیک (Fancontrol) لينك دانلود:http://dl.kamyabonline.com/download/...%208.0.316.exe پسورد:www.kamyabonline.com موفق و پيروز باشيد |
|
2 تشکر کننده از Kambiz_T.A: |
January 9th, 2009, 15:02 | #2183 | ||
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2007
تشکر از ايشان: 327 بار در 130 پست
|
0
نقل قول:
اینو یه امتحان کنید : نقل قول:
January 9th, 2009, 15:12 | #2184 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jun 2006
تشکر از ايشان: 247 بار در 79 پست
|
0
بنده یه در خواست دیگه هم داشتم و اون اینه که : دوستان واسه سلامت نرم افزاری و سخت افزاری سیستم کامپیوتر کدوم نرم افزار ها رو موثر میدونن؟ ( لطفا اگه امکانش هست به صورت لیست نوشته و لینک دانلود رو هم مرقوم بفر مایید ) با تشکر و سپاس |
January 9th, 2009, 16:53 | #2185 |
Senior Member
|
0
there was an error opening this document. thr path does not exist
January 9th, 2009, 17:40 | #2186 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2007
تشکر از ايشان: 327 بار در 130 پست
|
0
نقل قول:
این کار رو امتحان کنید : اگر اسم فایل یا فولدر آن به زبان فارسی است آن را به حروف لاتین تغییر دهید. مثلا فارکس.pdf بشود forex.pdf موفق باشید.
January 9th, 2009, 18:30 | #2187 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
مرسی دلیل این مورد چی هست ؟ |
|
January 9th, 2009, 18:55 | #2188 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Sep 2007
تشکر از ايشان: 1,106 بار در 236 پست
|