April 27th, 2007, 02:12 | #1 |
Senior Member
|
بخش جداگانه برای کتاب ها
0
به نظر بنده اگر یک بخش جداگانه از سایت به کتاب ها تخصیص بیابد بسیاری از مشکلات حل خواهد شد ، از جمله اینکه اگه کسی دنبال کتابی بگرده راحت تر پیدا خواهد کرد ، از تکرار مکررات جلو گیری خواهد کرد و شاید یه کمی هم رونق بیشتری پیدا کند ، گذشته از این ها ، ممکنه با کمک همدیگر این بخش کتاب ها کمی قانون مند تر بشه و یه کمی هم نقش مطالعه پر رنگ تر شه (آقا رضا به فرهنگ کتاب خونی هم کمک میشه ها)
May 2nd, 2007, 16:06 | #2 |
Senior Member
|
0
مدیریت محترم سایت اگه امکان اجرایی شدن نداره حداقل بفرمایید ، اگه بتونیم همون یه تاپیک کوچولو برای ebook را قانونمند ترش کنیم ارادتمندم
این جمله که "هر چیزی قطعیت ندارد"خودش فاقد قطعیت است آخرین ويرايش توسط fx010 در May 2nd, 2007 و ساعت 16:09 |
May 2nd, 2007, 18:57 | #3 |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
|
0
لطفا پیشنهاد خودتون رو بصورت دقیق تر مطرح کنید تا از نظر مفید و اجرایی بودن قابل بررسی باشه. مثلا منظور از قانونمندی در این جمله چیست؟ "اگه بتونیم همون یه تاپیک کوچولو برای ebook را قانونمند ترش کنیم" با تشکر |
May 2nd, 2007, 20:19 | #4 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2005
محل سكونت: کهکشان راه شیری
تشکر از ايشان: 794 بار در 377 پست
|
0
May 2nd, 2007, 22:51 | #5 |
Senior Member
|
0
اول از همه همینجوری به صورت فله کتاب قرار ندهیم ، عنوان کامل کتاب ، اسم نویسنده ، سال چاپ ، حداقل قسمتی از فهرست کتاب یا یه توضیح کوتاه در مورد کتاب ، فرمت فایل ، زبان کتاب (منظورم فارسی یا انگلیسی بودنش است)در صورت امکان عکس روی جلد کتاب و .... اما این کار چندان کارایی در آن تاپیک کوچک نخواهد داشت ، دوباره مشکل پیدا کردن و سهل الوصول بودن کتاب ها به قوت خود باقی خواهد ماند ارادتمندم
کتاب, ها, بخش, جداگانه |
|
|