August 23rd, 2004, 00:12 | #1 |
Junior Member
تاريخ عضويت: Aug 2004
تشکر از ايشان: 0 بار در 0 پست
|
0
مي شه يكي بگه كارگزارها بعد از اينكه سفارش خريد و فروش را گرفتند دقيقا چي كار مي كنند ؟ |
August 23rd, 2004, 11:32 | #2 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2004
تشکر از ايشان: 29 بار در 13 پست
|
0
اما اگر دقيقش رو بخواهي من يك رفيق كارگزار دارم كه ازش ميپرسم |
August 23rd, 2004, 12:12 | #3 |
مدیر سایت
محل سكونت: Tehran
تشکر از ايشان: 1,510 بار در 578 پست
|
0
نميدونم دقيقا كدوم بخششو سوال داري؟ خوب اينا وصلن به شبكه معاملات و دستورها رو(حالا نه بصورت تكي تكي) ميزارن تو صفوف خريد و فروش و معاملاتي كه انجام ميشه و گزارش ميگيرن و ميدن به مشتري هاشون. همين اونا يك پرتال يا دروازه هستن براي اتصال مشتري ها به شبكه خريد و فروش. جزپيات نرم افزاري خريد و فروش ها رو من هم نميدونم. اگر دقيق بگي درباره چي سوال داري بهتره. و راحت تر ميشه به سوالتون جواب داد. ممنون
August 23rd, 2004, 19:29 | #4 |
Junior Member
|
0
اینکه معامله های بورس به طریقه حراج و یا قیمت مقطوع انجام می شود و کارگزاران پیشنهادهای خود را با توجه به دستورهای خریدارن و فروشندگان با ذکر تعداد سهام یا مبلغ اسمی اوراق مشارکت و قیمت انها عنوان خواهد شد اوراق بهاداری که به قیمت مقطوع برای فروش عرضه می شود به نخستین کارگزاری که امادگی خود را برای خرید به قیمت مزبور اعلام نماید فروخته خواهد شد . در صورتی که قیمت های پیشنهاد شده کمتر از قیمت مقطوع باشد معامله انجام نخواهد شد و در صورت امادگی فروشنده به فروش به بالاترین قیمت پیشنهاد شده کارگزار فروشنده پس از ابطال پیشنهاد اولیه خود پیشنهاد جدیدی ارائه می کند و... اینجوری که شما گفتید کارگزار فقط سفارشهای خرید و فروش را وارد سیستم می کند و نرم افزاری است که معاملات را انجام می دهد . یعنی نرم افزار طوری مدل شده که تمام این موارد را نجام می دهد؟؟؟؟؟؟ یا ؟؟؟؟ در مورد قیمت هم من مشکل دارم قیمت هم من مشکل دارم قیمت اولیه برای خرید یا فروش را کارگزار پیشنهاد می دهد؟ چه جوری بر سر قیمت توافق می شه؟ چی می شه که یه معامله باطل می شه؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
August 24th, 2004, 12:03 | #5 | ||
Senior Member
|
0
منتها جالبيش اينه كه فرآيندهاي استانداردي ندارند و دنياي خبره چون ايزو گرفته فرآيندهاشو به صورت استاندارد تدوين كرده. نقل قول:
نقل قول:
اگر غير قانوني نباشه معمولاْ بايد خارج از محدوده نوسان مجاز باشه تا باطل بشه. |
||
August 25th, 2004, 02:08 | #6 |
Junior Member
|
0
اگه ممكنه راجع به چونه زدن بيشتر توضيح بديد يعني مثلا اگه يه عرضه يا تقاضا بار اول بر اورده نشد نرم افزار كه خريد و فروش انجام مي دهد به كارگزار (مثلا ) پيغامي ميده و كارگزار پيشنهادش را عوض مي كنه؟ يا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
August 25th, 2004, 10:21 | #7 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
وقتي شما يك تقاضاي خريد ميدي يك محدوده قيمت هم ميدي كه در فلان محدوده برات خريد كنه و اگر بالاتر رفت نه. اين دستور تا ۳ ماه سنديت داره. اين وسط خود من هم يك مشكلي دارم و اون اينه كه ملت به قيمتهاي مختلفي راضي به خريد ميشوند پس كارگزاري براي پاسخگويي به نياز اونا بايد با قميتي زير كمترين سقف تقاضا خريد كنه كه كمي بعيد به نظر مياد. ولي فكر كنم اگر شما يك كار تحقيقاتي داريد كافيه كه به كارگزاري دنياي خبره يك سري بزني احتمالاْ اونا بهت كمك ميكنن، و از همه مهمتر به جاي اين پرسش و پاسخها مستقيماْ اطلاعاتت رو از منبعش كه معتبر تره دريافت ميكني. |
|
August 26th, 2004, 11:47 | #8 |
Junior Member
|
0
من از چند تا كارگزاري پرسيدم ولي كسي كمكي نكرد .اميدوارم اين كارگزاري كه شما معرفي كرديد سوالامو جواب بده. امروز خواستم تماس بگيرم ببينم كي وقت دارند شماره شو از ۱۱۸ پرسيدم نداشت تو سايت سازمان بورس هم شماره اي بود كه اشتباه بود اگه شماره شو شما داريد ممنون مي شم |
August 27th, 2004, 02:40 | #9 |
Senior Member
|
0
|
Bookmarks |
برچسبها |
كارگزار, چطور, ميكنه؟, معامله |
|
|