August 27th, 2004, 20:06 | #1 |
Junior Member
تاريخ عضويت: Aug 2004
تشکر از ايشان: 0 بار در 0 پست
|
0
پيش بيني مي كنم كه در ۲ يا۳ ماه آينده اين سهم بارشدخوبي ارسايرشركت هاي مشابه پيشي مي گيردوبالا ميرود |
August 28th, 2004, 00:35 | #2 |
Junior Member
|
0
چت کردی جووان <_< <_< <_< <_< <_< <_< :P :hu
August 28th, 2004, 03:09 | #3 |
Junior Member
تشکر از ایشان: 2 بار در يک پست
|
0
August 28th, 2004, 12:08 | #4 |
Junior Member
|
0
مهدي عاشق درست مي گويد دوست عزيز آقاي بورس بازكه ظاهراهم خيلي ادعاي بورس بازي داري ازاين حرفي كه زدي معلوم مي شودكه اصلاهم بورس بازنيستي . چون اگر كمي ازنسبت هاي مالي سردرمي آوردي متوجه حرف من مي شدي . برووبيشتر مطالعه كن. براي اينكه منظور من را متوجه نشدي . اميدوارم والبته مطمئنم كه درآينده متوجه مي شوي. B) B) B) |
August 28th, 2004, 23:18 | #5 |
Junior Member
|
0
شما ها هستید که بورس رو به گند کشیدید در ضمن برایم مهم نیست که صحبت های منو قبول داری یا نه. در ضمن من با مهدی صحبت کردم نه شمه که عین بچه ها پا برهنه تو حرف مردم می دوید البته شب خوابیدنی مامان بوس -بابا بوس -جیش- لالا :P :P :P :P :P :P :P
September 3rd, 2004, 12:35 | #6 |
Junior Member
|
0
در مورد سرمايه گذاري بيمه خبرهاي از ورود ساير زير مجموعه ها به بورس بود يا شايد در حد شايعه كه در حال حاضر خريد اين سهام با توجه به نسبت عرضه و تقاضا و حجم معامله به نظر نمي رسد ريسك پايين داشته باشد ودر حال حاضر توسعه بهشهر - بانك ملي - س ملي - چادر ملو - و هپكو با ان صف طولاني - و س ص بهشهر و باتردد س رنا نظر سرمايه گذاران خرد و كلان را به خود جلب كرده . دوستان با سرمايه اند ك توجه كنند كارگزاري بانك ملي از ساير كارگزاري ها بهتر جواب گو مي باشد و اگر دوستان نظر ديگري دارند بفرمايند (اين گردن از موباريكتر) موضوع هسته اي هم كه نسبتا حل شد و ديگر انتظار نميرود فكر سهامداران را به خود جلب كند واز شنبه انتظار مي رود بورس با تحول مثبت خوبي روبرو شود . اين هم نمودار سرمايه گذاري بيمه كه ارزيابي بعدي با خود عزيزان لذا خواهشمنداست نظرات خودرا از اين تاپيك دريغ نكنيد . باارزوي ماه پرسود براي شما . |
Bookmarks |
برچسبها |
گزاري, بيمه, سرمايه |
|
|