May 10th, 2010, 20:01 | #46 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jan 2006
تشکر از ايشان: 343 بار در 110 پست
|
0
دوستان اين وايمكس اعتباري اش بهتر است ا دائمي در دائمي يك مبلغ اضافه از شما مي گيرد آن چيست ؟ اين جداي از مبلغ وديعه ماهيانه است خودم فكر ميكنم اعتباري ارزانتر باشد آنتن دهي آن چطور است من ميدان آرژانتين - ميدان كتابي در ميرداماد - مجيديه و تهرانپارس را منظورم است متشكرم |
May 27th, 2010, 03:01 | #47 |
Senior Member
|
0
ضمنا شرکت مخابرات سیار اصفهان اسپادان شروع به ارایه سرویس وایمکس کرده و در فاز اول در شهر اصفهان سرویس میده . کسی اگه از کیفیتش نسبت به ایرانسل خبر داره لطفا بگه. با توجه به اینکه شرکت اسپادان چند سالی هست در اصفهان داره سرویس تلفن همراه میده از نظر پوشش فکر کنم بهنر از ایرانسل باشه اما هنوز کسی رو ندیدم باهاش وایمکس داشته باشه که از کیفیتش بپرسم
May 27th, 2010, 10:54 | #48 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
دوست عزيزم توجه كن : اولا ADSL خيلي بهتر از وايمكس در جريان باش اگه دستت به ADSL نمي رسه برو سراغش . هر چي طبقه ات بالاتر باشه آنتن هم بهتر داري مگر مودم فضاي باز داشته باشي كه كلا بالا نصب ميشه يكي از مزيت اش اينه كه مثلا مي خواي بري خونه عمه ات مي توني با خودت ببري اش . بدي اش اينه كه الان همه 128 مي دن اما سرعتش خيلي بالاتر از 128 هست ولي ايرانسل فيكس همون 128 و 1 كيلوبايت هم بالاتر نميره مگر سرويس بالاترش رو بگيري . البته قابل توجه كه براي تريد و ااينا 128 جواب ميده . كلا بعد سفارش حداقل 10 روز الافي تا بيارن اگه خيلي خوش شانس باشي يك هفته ايي دستته . در ضمن كاري به چيزي نداره دقيقا 30 هرماه يايد پولش و بدي چه وسط ماه خريده باشي چه اول ماه اعتباريش و دائمي اش فقط قيمتي فرق ميكنه اگه دانلود نداري اعتباري بخر . بازم سئوالي داشتي من در خدمتم .
May 29th, 2010, 16:33 | #49 |
Junior Member
تاريخ عضويت: Dec 2009
تشکر از ايشان: 30 بار در 13 پست
|
0
بدلیل اینکه وایمکس کلیه مناطق رو نمیتونه بصورت یکپارچه سرویس بده ، در هر دفتر خدمات ارتباطی یک نقشه از کل شهر نصب شده که وضعیت وایمکس در نقاط مختلف را با رنگ مشخص کرده است که نقاط سبز رنگ بهترین آنتن دهی را دارند که با رنگ سبز رنگ مشخص شده اند
برچسبها |
وایمکس, ایرانسل |
|
|