November 30th, 2004, 09:48 | #1 |
Junior Member
تاريخ عضويت: Nov 2004
تشکر از ایشان: 2 بار در يک پست
|
0
قبل از هر چيز بايد از ارايه مطالب مفيد و ارزنده شما آن هم چنين بي دريغ سپاسگذاري كنم. در مورد نرم افزار تحليلي كه استفاده مي كنيد ( اگر اشتباه نكنم Ami broker ويا Meta stock ) اشاره كرده بوديد كه همه مي توانند بطور رايگان به آن دسترسي داشته باشند لطف مي كنيد بفرماييد چگونه ؟ باز هم از راهنماييهاي بي شائبه شما و ساير دوستان متشكرم و آرزوي توفيقتان را دارم. |
November 30th, 2004, 10:46 | #2 |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Mar 2004
محل سكونت: Tehran
تشکر از ايشان: 1,510 بار در 578 پست
|
0
ببخشيد من ديروز نبودم نشد جوابتونو بدم. خب عزيز من به عوض سوال و تاپيك و ....يه سرچ كوچيك تو گوگل بزنيد : http://www.google.com/search?hl=en&q=amibroker اولين گزينه سايت رسمي آمي بروكر هست. دانلودش كنيد. لطفا يك كمي هم خودتون دنبال مساپل باشيد و بگرديد. در ضمن اين نرم افزار هاي نرم افزار چارتينگ هستند و نه تحليلي. اين رو به ياد داشته باشيد. تحليل فعلا جزو يادگرفته هاي آدمه و من نديدم تابحال نرم افزاري خودش تحليل كنه.(سيگنال هم ممكنه بده ولي بازم تحليل نيست). موفق باشيد. پي نوشت: لطفا از اين به بعد توي اسم تاپيك اسم شخص نياريد.
ياسر, آقاي, رشيدي, سوال |
|
|