April 18th, 2008, 05:39 | #1517 |
Member
تاريخ عضويت: Mar 2006
تشکر از ايشان: 507 بار در 144 پست
|
0
البته این مترجمها را خیلی نمیشه ازشون انتظار داشت یه سر به این لینک بزن http://www.parstranslator.net/far/motarjem.htm به صورت آنلاین برات ترجمه میکنه اما متن های کوتاه موفق باشید |
تشکر کننده از ashil: |
April 18th, 2008, 08:13 | #1518 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Sep 2007
تشکر از ايشان: 1,106 بار در 236 پست
|
0
به نرم افزار خاصی نیاز نیست. خود مرورگر میتونه این کار رو انجام بده. من در مورد اینترنت اکسپلورر توضیح میدم. با سایر مرورگرها کار نکردم ولی قاعدتا باید اونها هم این امکان رو داشته باشند. به مسیر زیر بروید: IE>Tools>Internet Option>Content در برگه Content و در قسمت Content Adviser دکمه Enable را بزنید . در پنجره ای که باز می شود برگه Approved Sites را انتخاب کنید.در این قسمت می توانید سایتهای مورد نظرتان را وارد و دکمه Never را بزنید. با زدن دکمه OK در پنجره ای که باز می شود باید یک پسورد تعیین کنید . با این پسورد دیگران نمیتوانند تنظیمات را تغییر داده یا سایتهایی را از حالت مسدود خارج کنند این پسورد یک خاصیت دیگه هم داره که در ادامه توضیح می دم در قسمت Approved Sites علاوه بر گزینه Never یک گزینه دیگه هم وجود داره به نام Always . اثر این گزینه چیست؟ اگر در برگه General در قسمت User Option تیک گزینه اول رو بردارید کل اینترنت فیلتر میشه به جز سایتهایی که در قسمت Approved Sites در قسمت Always اونها رو وارد کرده اید. اما اگر در User Option گزینه دوم رو تیک بزنید باز هم کل اینترنت فیلتر میشه (به جز سایتهای Approved) ولی به هر سایتی که بخواهید وارد بشید مرورگر ازتون پسورد میخواد. (خاصیت دوم پسورد) اما اگر این گزینه تیک نداشته باشه حتی پسورد هم نمیخواد و اصلا سایت رو باز نمیکنه حالا یک بار مرور کنیم ببینیم چی شد 1- شما می خواهید هیچکس از کامپیوترتون به اینترنت وصل نشه. تیک گزینه اول رو بردارید و گزینه دوم رو تیک بزنید که خودتون بتونید با پسورد وارد اینترنت بشین. 2- می خواهید دیگران فقط 5 سایت رو از کامپیوتر شما ببینند. با رعایت شرایط بند 1 آدرس اون سایتها رو با Always وارد کنید. در این حال مرورگر فقط اون 5 سایت رو باز میکنه 3- میخواهید دیگران فقط 5 سایت رو نبینند. آدرس اونها رو در Never وارد کنید و گزینه اول رو تیک بزنید. در مجموع کار ساده ای هست . فقط کمی با گزینه ها تمرین کنید و نتیجه رو در عمل ببینید. مطمئنا متوجه همه چیز خواهید شد. اگر سوالی بود در خدمتم |
2 تشکر کننده از xeroF: |
April 18th, 2008, 17:22 | #1519 |
Member
تاريخ عضويت: Jul 2007
تشکر از ايشان: 217 بار در 66 پست
|
0
|
April 18th, 2008, 19:50 | #1520 |
Senior Member
|
0
April 18th, 2008, 19:59 | #1521 |
Member
تاريخ عضويت: Mar 2006
تشکر از ايشان: 507 بار در 144 پست
|
0
من این مشکل رو با نگارش 2 فایرفاکس داشتم ولی با اینکه نگارش 3 نسخه بتا هستش از این مشکلات خبری نیست http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html موفق باشید |
تشکر کننده از ashil: |
April 18th, 2008, 21:38 | #1522 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2007
محل سكونت: شیراز
تشکر از ايشان: 1,603 بار در 555 پست
|
0
نقل قول:
من فکر نمی کنم که با تغییر ورژن نرم افزار مشکل شما حل بشود احتمالا شما به تازگی نرم افزاری مثل فلش ام ایکس را نصب کرده اید یا نرم افزاری بر روی کامپیوتر خود نصب کرده اید که با فلش رابطه دارد با پاک کردن نرم افزار دیگر مشکل شما حل می شود توصیه : هیچ برنامه بر روی فایرفاکس نصب نکنید چون خود نرم افزار بهترین ها را در اختیار دارد اگر باز هم مشکل شما حل نشد بفرمایید تا فکر دیگری بکنیم |
|
تشکر کننده از szh.1367: |
April 18th, 2008, 23:32 | #1523 |
Senior Member
|
0
بنا به توصیه جناب ashil فایر فاکس جدید رو نصب کردم. اما چون زبان فارسی نداشت، زبان عربی رو انتخاب کردم، اما ظاهرا فونت اون رو کامپیوتر من نداره چون به صورت حروف ناخوان وبه صورت خط میخی نشون میده. اما فرمایش دوست عزیزمون جناب szh.1367 هم نمیدونم چه برنامه ای نصب کرده ام. راستشو بخواهید اصلا نمی دونم فلاش چیه؟ بیسوادیه دیگه. خلاصه گیر کردیم.
April 18th, 2008, 23:55 | #1524 | ||
Senior Member
تاريخ عضويت: Sep 2007
تشکر از ايشان: 1,106 بار در 236 پست
|
0
نقل قول:
1- جواب سوال سوم رو بلد نیستم. اگر پاسخ رو پیدا کردید لطفا به ما هم اطلاع بدین 2- سوال دوم رو در حدی که بلدم در یک پست دیگه عرض می کنم و اما سوال اول: نقل قول:
اگر دقت کنید اکثر سایتهای حرفه ای که فیلم آموزشی می سازند از این نرم افزار استفاده می کنند. مثلا همین تحلیلهای رابرت ماینر که توسط آقای حیدری در تاپیک مربوطه گذاشته میشه یا ویدیوهای آموزشی مارک مک ری. اگر می خواهید چند ساعت مداوم با آن کار کنید علاوه بر هارد پرظرفیت , به رم کافی و کارت گرافیک قوی هم نیاز دارید. چون این نرم افزار فایل خروجی خودش رو در حین ضبط در قالب یک فایل پروژه داخل رم قرار میده و بعد از پایان فیلمبرداری , پروژه رو داخل هارد ذخیره میکنه. بعد شما میتونید پروژه رو به چندین فرمت قابل نمایش (و از جمله فلش) Convert کنید. امکانات نرم افزار بسیار متعدد هست. یکی از امکانات جالبش اینه که به عنوان یک وب کم مجازی عمل میکنه. با استفاده از مسنجر میتونید محیط صفحه نمایش رو به صورت ریل تایم برای دیگران نمایش بدین که البته اینترنت پرسرعت لازم هست. تصور کنید که افراد فیلم نمودارها و تحلیلهای خودشون رو همراه با توضیح با صدای خودشون به صورت ریل تایم به همدیگه نشان بدهند. اگر یک وب کم فیزیکی داشته باشید میتونید از اشیاء خارجی هم فیلم بگیرید و وارد پروژه کنید. برای شما که برنامه نویس mql هستید مسلط شدن به این نرم افزار فقط دو-سه ساعت تمرین نیاز داره. (بگذریم که ما تا به حال از درس mql شما محروم بوده ایم ). خود نرم افزار هم روی اکثر سی دی های مولتی مدیا وجود داره . اگر نسخه ترایال (30 روزه) از ورژن 3.0.2 رو پیدا کردید با شماره سریال زیر میتوانید آن را رجیستر کنید: كد:
SVCMBJACBCULZCAM2KK2SB9DB |
||
2 تشکر کننده از xeroF: |
April 19th, 2008, 00:27 | #1525 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
شما می توانید نرم افزار فایر فاکس را پاک نمایید و نرم افزار opera را نصب کنید این هم سایت http://www.opera.com اگر با این نرم افزار هم به همین مشکل برخوردید دیگه من راهی به غیر از تعویض ویندوز بلد نیستم |
|
April 19th, 2008, 00:37 | #1526 |
Senior Member
|
0
یا مثل اکسپلور اعصاب خرد کن است؟
هرکه ناموخت ازگذشت روزگار هیچ ناموزد زهیچ آموزگار آخرین ويرايش توسط rasoulg در April 19th, 2008 و ساعت 00:39 |
April 19th, 2008, 00:47 | #1527 |
Senior Member
|
|
April 19th, 2008, 01:16 | #1528 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
به خودم اجازه ندادم فقط با دکمه تشکر از وقتی که گذاشتید و جواب کامل به سوالم دادید تشکر کنم... ورژن 5 این نرم افزار برای دانلود هست ...با سرچ پیدا کردم...سریالش هم که راحت میشه پیدا کرد... با تشکر از جوابتون... پی نوشت: من شاگرد بی استعداد اساتید برنامه نویسی این سایتم...جدا" عرض میکنم..
April 19th, 2008, 01:36 | #1529 |
Senior Member
|
0
بنا به توصیه جناب ashil فایر فاکس جدید رو نصب کردم. اما چون زبان فارسی نداشت، زبان عربی رو انتخاب کردم، اما ظاهرا فونت اون رو کامپیوتر من نداره چون به صورت حروف ناخوان وبه صورت خط میخی نشون میده. کسی فونت عربی این فایرفاکس رو نداره؟
April 19th, 2008, 02:11 | #1530 | |||
Senior Member
|
0
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
آخرین ورژن این برنامه با حجم 1.42 مگابایت برای اجرای فایلهای فلش در محیط اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس و مرورگرهای دیگر برای دانلود فایل پس از ورود بهاین صفحه برروی Softpedia Secure Download (US) - Stable کلیک کنید. آخرین ويرايش توسط ghafari3 در April 19th, 2008 و ساعت 02:16 |
|||
تشکر کننده از ghafari3: |
Bookmarks |
برچسبها |
کامپیوتر،اینترنت |
|
|