June 10th, 2009, 18:24 | #1606 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: لب دریای کبود
تشکر از ايشان: 655 بار در 227 پست
|
0
نقل قول:
June 10th, 2009, 18:25 | #1607 | |
مدیر تالار تحلیل بنیادی - کاربر برگزیده شهریورماه 87
|
0
نقل قول:
بنده هم از درست یا غلط بودن سخنی به میان نیاوردم.بنده گفتم که چه درست چه غلط باید به شعور جمعی احترام گذاشت. برخی از دوستان علنا دارن توهین میکنن بعد یه قرت و نیمشونم باقیه که حق ما داره پایمال میشه. |
|
June 10th, 2009, 18:31 | #1608 |
مدیر سابق تالار مدیریت سرمایه و روانشناسی معاملات
تاريخ عضويت: Mar 2006
تشکر از ايشان: 5,606 بار در 1,280 پست
|
0
یک انسان معمولی در جامعه که قدرتی اجتماعی، نظامی یا سیاسی ندارد که احترام گذاشتن یا نگذاشتنش تفاوتی ایجاد بکند. اگر فرد قدرتی داشته باشد احترام او به رای اکثریت عدم استفاده از آن قدرت برای سرکوب اکثریت است. اما در مورد شهروندان معمولی وقتی فردی با یک ایده مخالف است و مخالفتش را ابراز می کند فکر نمی کنم بی احترامی باشه. به فرض که به اکثریت توهین و بی احترامی هم بکند باز هم فکر نمی کنم مشکلی ایجاد بشه : اگر اکثریت درست فکر می کند با توهین آن فرد هم باز درست فکر می کند و چیزی ازش کم نمیشه. اگر غلط فکر می کند شاید لا بلای آن توهین ها یک نکته درستی باشه و به اکثریت کمک کنه. به نظر من بحث و گفتگو حتی با توهین به همدیگر مفیدتر از سکوت و بی تفاوتی است.بالاخره آدم موجودی احساساتیه و همیشه مقداری احساساتش باعث میشه از ادب ظاهری کمی دور بشه. البته چه بهتر که توهین نکنیم و صرفا عقیده خود را بگوییم.
They may take our lives, but they'll never take... OUR FREEDOM آخرین ويرايش توسط viper در June 10th, 2009 و ساعت 18:40 |
5 تشکر کننده از viper: |
June 10th, 2009, 18:39 | #1609 | |
|
0
نقل قول:
امضای من عقیده خودم بود.این که من از کروبی حمایت کنم به شما توهین شده؟؟؟؟یا اینکه شما بیای تو امضات اون مسایل رو بنویسی؟؟؟؟؟؟ شما توجیحت اینه که چون من دارم رای میدم پس دارم حق شمایی که رای نمیدی رو پایمال میکنم.خودتون قضاوت کنید.بنابراین باید گفت تمام کسانی که دارن رای میدن دارن حق البرز خان رو ضایع میکنن.همه اشتباه میکنند و شما نه؟؟؟؟ کرباسچی به کنار اما دیگه هر کسی سروش و عمادالدین باقی رو همه مشناسن.باقی حداقل اونقدر شخصیت بزرگی داره که به خاطر حرفاش زندان کشید.من راه تغییر و رسیدن به دموکراسی رو با توجه به شرایط فعلی حمایت از یک شخص خاص میدونم.حالا شما در رای ندادن و نظاره گر بودن... من اساسا با اندیشه شما مشکلی ندارم.شما هر طوری که دوست داری فکر کن.ولی حق نداری بهم توهین کنی.و عقاید من رو به باد تمسخر بگیری.حرف من اینه |
|
9 تشکر کننده از بهزاد اقبالی: |
June 10th, 2009, 18:42 | #1610 |
Senior Member
|
0
اگر ما همه در یک صف هستیم "صف مخالفت" و در این صف عده ای اعتقاد به فعالیت های اجتماعی و عده ای دیگر معتقد به خروج از آن هستند به جای اینکه عقاید یکدیگر را تمسخر کنیم و انرژی خود را در این رابطه بگذاریم باید به نقد قدرت بپردازیم . حالا چطور؟بدون حاشیه -بدون وروود به سیاست و جناب اقبالی با کلام علم قصد این کار را داشت که دوستان گرچه در صف مخالفت هستند اما ناخودآگاه به جبهه قدرت می پیوندند و این همان بی احترامیست چرا که عقاید ما بیشتر نزدیک به کسیست که خواستار فعالیتست نه آنکه در ستایش قدرت می گوید.درست می گویم؟
June 10th, 2009, 18:56 | #1611 | |
|
0
نقل قول:
تا حالا خدایی یه همچین استدلالی نشنیده بودم وایپر جان. اگر اینطوریه پس منم باید هر چی تیکه هست بار اقای البرز کنم؟؟ من حرف اقای البرز رو به طور کلی قبول دارم و ایشون هم نظرات خودشون رو قبلا توی فیس بوک نوشتن.اما نوع نگاه ما دو نفر به قضیه متفاوته.مسئله ما اصلا این نیست.مسئله اینه که بنده از همه تقاضا کردم که اقا اجازه بدید من حرفامو بزنم بعد پست بزنید و حداقل احترام رو نگه دارید.اما لحن گزنده ایشون باعث شد که کل سایت تحریک بشه. نمونه اش رو مثال بزنم.من از دست کلاید ناراحت بودم.ایشون یه پستی زد که شدیدا ناراحت شدم.اومدم یه مطالبی رو که خصوصی بود نوشتم و اقای کلاید هم ناراحت شد و اومد جواب منو داد.خوب وقتی که اشتباه از من بوده و به نوعی توهینی به ایشون صورت گرفته من ایا باید بگم کارم درست بوده و باز بحث رو کشش بدم.با یک معذرت خواهی دیگه بحث ما تموم شد.اما وقتی اقای البرز ما هر چی بهش میگیم که لطفا احترام بزارید باز میاد تو پست بعدیش تیکه میندازه دیگه چی کار میشه کرد. وایپر عزیز عقاید من برام محترمه و از اینکه کسی توهین بکنه بهش طبیعیه که ناراحت بشم.خواهش میکنم شما خودتون رو جای من بزارید خداییش ناراحت نمیشید. من اصلا بحثم سایت نیست چون برخی از دوستان منو بهونه کردن که بگن مشکل ما با سایته.بعد که جوابشون رو در مورد سایت میگیرن باز میان به منو امثال من گیر میدن که مشکل ما با شماهاست. من بر خلاف شما فکر نمیکنم که بی احترامی دردی رو دوا کنه.و بدتر بنزین روی اتیش ریختنه همونطور که موجب شد در اون تاپیک کلا بحث عوض بشه. بنده دیگر در این بحث شرکت نخواهم کرد.اگر کسی از دوستان ناراحت شد عذر خواهی میکنم.ممکنه احساساتی بشم یه چیزی بگم.جوونیم دیگه.به بزرگی خودتون ببخشید. |
|
June 10th, 2009, 18:58 | #1612 | |
|
0
نقل قول:
به فرض اینکه بخاطر هواداری از کاندیدای خاصی هم باشد تا جاییکه بحث علمی است کار عالی خواهد بود.ما چه کار داریم که انگیزه فردی از کاری چیست؟ نتایج اعمالش مهم است که نشان می داد فردی در حاکمیت به این وقاحت دروغ می گوید. پس فردا شاید همین نقد بر کروبی یا هر کس دیگری باشد و جناب اقبالی مجددا آمار را نقد کنند چه اشکالی دارد؟ من فکر می کنم هر چه افراد بیشتر عقایدشان را بروز دهند و بحث کنند حرکت بسوی جلو سریع تر می شود. اما بهایی دارد: نقد و حتی توهین افرادی که مخالف عقیده فرد هستند.باید از توهین ها عبور کرد و به نقد ها پاسخ داد. اما ایراد دوستان بر این بود که بحث سیاسی است و مطرح کردنش ممنوع.در این مورد اظهار نظر با مدیران سایت است و من نظری ندارم.
They may take our lives, but they'll never take... OUR FREEDOM آخرین ويرايش توسط viper در June 10th, 2009 و ساعت 19:02 |
|
5 تشکر کننده از viper: |
June 10th, 2009, 19:09 | #1613 |
|
0
هر چی بش می گن روحیه اش رو حفظ می کنه و عصبانی نمیشه واقعا روحیه جالبی داره.اعتماد به نفس رو از رو برده سخت نگیرید دوستان فکر کنم انتخابات که بگذره همه چی آروم تر بشه و جناب اقبالی هم بتونند تاپیکشون رو شروع کنند.
June 10th, 2009, 19:15 | #1614 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
از این نوشته لذت بردم و این اشتراک با چند بحث ساده بدست آمد
June 10th, 2009, 19:20 | #1615 | ||
Senior Member
تاريخ عضويت: Jul 2007
تشکر از ايشان: 3,297 بار در 761 پست
|
0
نقل قول:
نقل قول:
فکر میکنم مشکل از همینجا ایجاد میشود که جناب وایپر فرمودند.برای همین اغلب دوستان نمیتوانند منظور خود را درست بیان کنند ، بعد از آن اختلاف نظر ها پیش می آید ، اختلاف نظرها شدت میگیرد و به توهین و حرف های تند منجر میشود. شاید اگر تمام دوستان در یک اتاق و بصورت زنده با هم صحبت میکردند ، در اغلب مواقع نظر یکدیگر را تایید و یا متعادل میکردند. شاد و سلامت باشید
June 10th, 2009, 19:44 | #1616 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jul 2006
تشکر از ايشان: 2,237 بار در 506 پست
|
0
نقل قول:
وقتی افراد زیادی صبح تا شب با هم سرو کار دارن بالاخره مایلند نظرشونو بگن و نظرات دیگران رو هم بدونن
June 10th, 2009, 20:49 | #1617 |
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
تشکر از ايشان: 7,866 بار در 2,029 پست
|
0
بنده هم صبح امضام رو تبلیغاتی کردم اما کمی که فکر کردم دیدم که شایسته نیست. چند تا سایت رو هم چک کردم و دیدم که تمام مظاهر تبلیغات رو بخاطر احترام متقابل اعضا و دوستانشون حذف کردن. آقا البرز، به خاطر احترام به دوستانتون هم که شده، امضاتون رو حذف کنید. متشکرم |
تشکر کننده از Hamed2420: |
June 10th, 2009, 22:53 | #1618 |
Senior Member
|
0
دیگه چه خبر؟ آخرین ويرايش توسط lastnight19 در June 10th, 2009 و ساعت 23:05 |
June 10th, 2009, 23:03 | #1619 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
من شرمنده همه دوستان هستم.
June 10th, 2009, 23:05 | #1620 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
من واقعاً الان باید جواب بدم؟ بعد از اونهمه پست و توضیح مکررات که دادم باید جواب بدم؟ شما که ظاهراً هیچ کدوم از پستهای من رو نخوندی!!!!!! بعد می گی من به شما توهین می کنم، واقعاً جالبه. در مورد عقیده اگر فردی عقیده داشت که هر روز با آجر بزنه توی سر بقیه بنظر شما باید بهش احترام گذاشت؟ خوب این هم یه عقیده است دیگه، اگر باید احترام گذاشت بگید تا من بدونم با چه کسانی طرف هستم. هر 4 کاندیدا رو یک گروه و یک نفر در نهایت تائید کرده، که هم من و هم شما ناراضی هستیم (نگفتم 80% چون بهروز خان گفتند که از کجا می دونی این عده ناراضی هستند دیدم ایشون راست می گه من که امار نگرفتم ولی ایشون حتماً گرفته و من فهمیدم که فقط شما و من از این دولت ناراضی هستیم و یه تعداد خیلی معدود دیگه)، خوب من که در طی این 30 سال عمرم فقط توی این کشور عذاب کشیدم و حقم خورده شده، خانواده و فامیل و دوستانم هم از این الطاف کم و بیش بی نصیب نبوده اند (حالا اونهایی که جناب بهروزخان گفتند که راضی هستند و حال کردند رو نمی گم) من، خانواده ام و اکثریت دوستانم (غیر از کسانی که اینجا می شناسم و همه راضی هستند) از این وضع ناراضی هستیم. شما با رای دادنتون دارید همین نظام که ما توش داریم عذاب می کشیم رو تائید می کنید و با رای خودتتون اظهار می کنید که بازهم ادامه بده، بازهم پدر این البرز رو در بیار بازهم اذیت کن، بازهم آبروی اون ناراضی ها رو ببر. من چه جوری می تونم ساکت باشم وقتی که شما دارید چنین کاری رو با من می کنید؟ رای شما بزرگترین توهین به من و خوانده ام است، چرا من چیزی نگم؟ داریم به موسوی رای می دیم نه . . . یا هرگروه مخالف جمهوری اسلامی یا حداقل کسی که توی ایران زندگی کنه، مخالف باشه و صلاحیتش توسط شورای نگهبان رد شده باشه، شما چه جوری انتظاری داری من ساکت باشم و چیزی نگم؟ در مورد امضاء هم همین بس که هر تبلیغی برای من از صد تا فحش و ناسزا بدتره. اون افرادی رو هم که فرمودید اگر توی جمهوری اسلامی تائید شده و کاره ای هستند و به زندان نمی روند مطمئن باشید دستشون با بقیه توی یک کاسه است، هر فرد و یا روزنامه یا سایتی که بوده یا به زندان افتاده یا تعطیل شده یا فیلتر شده، پس اونها هم از همون دست هستند. اگر می خواهید من پست نزنم، پستهایی نزنید که خطاب مستقیمش به من باشه، اگر پست می زنید مطلب جدید عنوان کنید.
Bookmarks |
برچسبها |
پیشنهاد, انتقاد |
|
|