September 8th, 2008, 21:29 | #151 | |
مدیر تالار بروکرها، مسئول تالار کامپیوتر و اینترنت
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 10,328 بار در 1,400 پست
|
0
نقل قول:
یک روز بعد از اینکه شما با پست هایی که از نظر خودتان منطقی می آید سعی در ایجاد تفرقه و حاشیه در این سایت دارید خواستم چند نکته را خدمت شما عرض کنم . 1- خواهشمندم موقع فرستادن پست از فونت نرمال استفاده کنید . استفاده از فونت های درشت در فضای مجازی به معنای داد زدن و فریاد زدن میباشد . کسانی که جواب شما را می دهند با فونت و لحن معمولی اینکار را می کنند ولی شما دارید ادامه میدهید . 2- شاید بگین این بحثا به شما ربطی نداره و دارم دخالت میکنم . پس لطفا برای اینکه من و امثال من در بحث شما دخالت نکنیم لطفا نظراتتان را در بخش پیام خصوصی به اطلاع مدیران برسانید . نیازی به جنجال آفرینی و مظلوم نمایی نیست . 3- بعضی از دوستان بارها اعلام میکنند که مبخواهند در این سایت مطلب ننویسند ولی دوباره شروع می کنند به پست دادن و ایجاد بحث حاشیه ای . به این دوستان عرض میکنم کسی برای شما دعوتنامه نفرستاده . اگر در سایت مطلب ننویسید بهتر از ایجاد دو دستگی و جنجال آفرینی است. 4- اگر جواب مدیران به شما کمی دیر رسیده نگران نباشید . مطمئنا این بحث ها در اولویت کاری آنها نیست که 24 ساعت بخواهند صفحه رو ریفرش کنن جواب بدن . 5- جمعی که در این سایت حضور دارن مشغول ترید کردن و تحلیل بازار هستن خیلیها اعصابشون خورده و فکرشون مشغوله . عاجزانه تقاضا میکنم بحثتون رو در قسمت پیام خصوصی ادامه بدین . جای این بحث های خاله زنکی اینجا نیست . 6- از کسانی که وقت گذاشتن و ادامه این بحث بچه گانه که توسط من نوشته شده بود را خوندن معذرت میخوام.
6 تشکر کننده از Kasra: |
September 8th, 2008, 21:34 | #152 | |
مسئول سابق ماهنامه سرمایه
|
0
نقل قول:
شما رو مگه کسی مجبور کرده بیای تو این تاپیک ؟؟؟؟ نیا برادر من ، نیا
September 8th, 2008, 21:36 | #153 |
Senior Member
|
0
اقای درزی عزیز از علی ع منقولست که نه در دشمنی زیاده روی کنید و نه در دوستی ؟چه بسا دوست شما دشمن گرددو از اینکه ریز نکات خود را با او در میان گذاشته ای ناراحت باشی و چه بسا دشمن تو روزی رودر روی تو و در مقام دوست بنشیند که در اونصورت از روی وی خجلت زده خواهی شد کمی خویشتن داری کنید تا گره از مشکلتان حل شود موفق باشید |
11 تشکر کننده از Alifar: |
September 8th, 2008, 21:36 | #154 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2006
تشکر از ايشان: 1,089 بار در 325 پست
|
0
ببخشید دیگر تحملم تمام شد صبح تا حالا هر وقت می اییم تو سایت همین وضع هست.
برای موفقیت در بازار،استاپ خوردن را یاد بگیرید. آخرین ويرايش توسط hossein shariat در September 8th, 2008 و ساعت 21:39 |
9 تشکر کننده از hossein shariat: |
September 8th, 2008, 21:38 | #155 |
Senior Member
|
0
اصلا بیا بریم شطرنج بازی کنیم این یکی رو جدی میگم در فراموش کردن وضع موجود موثره انقدر که حرص میخوری برات مضره |
September 8th, 2008, 21:42 | #157 | |
مدیر تالار بروکرها، مسئول تالار کامپیوتر و اینترنت
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 10,328 بار در 1,400 پست
|
0
نقل قول:
در ضمن شما رو هم کسی مجبور نکرده بیایید در این سایت عضو باشید یا مطلب بنویسید .
September 8th, 2008, 21:44 | #158 | |
|
0
نقل قول:
September 8th, 2008, 21:47 | #159 |
|
0
September 8th, 2008, 21:53 | #160 |
|
دلجوئی
0
من تاپیک زدم چون پیغام خصوصی جواب نداد و دنبال احقاق حق هستم . تنها نفرینی که مخالفانم را می کنم این است : به حق علی به درد من گرفتار شوید و کسی نباشد شما را درک کند . الهی آمین . اما در این ماه عزیز اگر به کسی توهین شد و یا جسارتی ناخواسته و یا حرفی و ... من عذر می خواهم هدف این نبوده دوستان ، ولی همچنان بر سر اهداف این تاپیک هستم . تقدیم به کسانی که ناراحتشان کردم
September 8th, 2008, 21:53 | #161 |
|
0
من تاپیک زدم چون پیغام خصوصی جواب نداد و دنبال احقاق حق هستم . تنها نفرینی که مخالفانم را می کنم این است : به حق علی به درد من گرفتار شوید و کسی نباشد شما را درک کند . الهی آمین . اما در این ماه عزیز اگر به کسی توهین شد و یا جسارتی ناخواسته و یا حرفی و ... من عذر می خواهم هدف این نبوده دوستان ، ولی همچنان بر سر اهداف این تاپیک هستم . تقدیم به کسانی که ناراحتشان کردم
September 8th, 2008, 22:02 | #162 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
من هم با جناب شریعت موافقم انسان باید خویشتن دار باشه و وقتی می بینه یکی از دوستان در حالت ناراحتی هست باید مراعاتش رو بکنه ولی انگار این مراعات داره وضع رو بد تر می کنه این توهین با بقیه حرفهائی که جناب درزی زدن خیلی فرق می کنه جناب البرتینی از دوستان خوب و افراد شایسته سایت هستند در چند مورد توهین های قبلی ایشون مدارا کردند و با خویشتن داری برخورد کردند تا حاشیه بیشتر نشه ولی این اخری دیگه واقعا برای اعضای سایت خیلی زشته و فقط در مورد یک شخص خاص نیست در خواست می کنم همه پستهای جناب درزی پاک بشه چه در این تاپیک چه در تاپیک اعتراضی ایشون و بعد با ایشون طبق قوانین برخورد بشه تا بیشتر از این شاهد توهین به عزیزانی مثل البرتینی یا جناب طالبی یا جناب رهجو و یا حامد خان و خود مدیریت سایت نباشیم با عرض معذرت از بابت این پست ممنون آخرین ويرايش توسط oomiidd در September 8th, 2008 و ساعت 22:08 |
|
5 تشکر کننده از oomiidd: |
September 8th, 2008, 22:07 | #163 | |
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
تشکر از ايشان: 7,866 بار در 2,029 پست
|
0
نقل قول:
متاسفانه مدیر سایت آنلاین نیستند و الا مطمئن باشید که برخورد مناسب رو با ایشون انجام میدادند. بنده از طرف شخص توهین کننده، از تمامی دوستان بخصوص جناب آلبرتینی عزیز معذرت خواهی میکنم. فقط امیدوارم که آقا رضا آیدی فرد خاطی رو با جریمه مناسب روبرو کنند. ارادتمندم ویرایش: خوشبختانه آقا رضا همزمان با پست بنده آنلاین شدند. آخرین ويرايش توسط Hamed2420 در September 8th, 2008 و ساعت 22:09 دليل: نوشتن ویرایش |
|
September 8th, 2008, 22:09 | #164 | |
|
0
نقل قول:
September 8th, 2008, 22:10 | #165 | |
|
0
نقل قول:
برچسبها |