June 3rd, 2008, 00:43 | #1726 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
تو IE به اینجا برید : Tools>Internet Options>General توی همون پنجره اول با نام Home Page , گزینه Use Blank رو انتخاب کنید و OK کنید.. موفق باشید..
June 3rd, 2008, 01:31 | #1727 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jul 2006
تشکر از ايشان: 133 بار در 61 پست
|
0
نقل قول:
hamidrezamf عزیز با تشکر از شما ولی در Home page سایت گوگل را ست کردم که هر بار آن با لا بیاد. در حالیکه سایتی که با لا اشاره کردم خود به خود باز می شود حتی گاها بنده روی متا تریدر زوم کردم و کاری به IE ندارم ولی باز سایت فوق Ie را باز کرده و لود میشود |
|
تشکر کننده از lavan: |
June 3rd, 2008, 02:20 | #1728 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
به بخش Startup بروید. تیک مواردی که نیاز ندارید را بردارید. برای اینکه بدونید که هر کدوم از فایلها مربوط به چه برنامه ایست از بخش Command آدرسشون را بخونید. به جز فایلهای اجرایی آنتی ویروس و ctfmon بقیه ی تیکها را بردارید. OK کرده و سیستم را ریست کنید. به احتمال زیاد بعد از ریست مشکل حل میشه. اگر نشد دوباره به MSConfig مراجعه کنید و ببینید به غیر از مواردی که انتخاب کرده بودید ، فایلی به لیست اضافه شده یا نه. اگر شده همون فایل ، مورد داره (احتمالاً ویروس) البته توی گوگل سرچ کردم فکر نمیکنم ویروس باشه. احتمالاً تولبار یا برنامه ی دیگه ای توی نت نصب کردید و این پنجره را باز میکنه. |
|
2 تشکر کننده از ghafari3: |
June 3rd, 2008, 11:41 | #1729 |
Member
تاريخ عضويت: Jun 2006
تشکر از ايشان: 56 بار در 20 پست
|
0
من در محدوده مخابراتی شهید بهشتی هستم الان حدود سه ماه می شه که این مرکز سرویس adsl را راه انداخته منم تا به حال با شرکت طلیعه فنون و داتک هر کدام یک ماه کار کردم ولی از سرویس هاشون راضی نیستم دنبال یک شرکت خوب می گردم دوستانی که در این زمینه اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن با تشکر |
June 3rd, 2008, 12:04 | #1730 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: May 2006
تشکر از ايشان: 2,738 بار در 764 پست
|
0
نقل قول:
کانکشن مودم من الان 15000 دقیقه هست که فعاله بدون کوچکترین قطعی...پورتهای تورنت باز. هر سرعتی که بخواید هم میتونید برای منزل بگیرید. قبلا از داتک استفاده میکردم ، واقعا قابل مقایسه نیستند. |
|
June 3rd, 2008, 12:15 | #1731 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: ایران
تشکر از ايشان: 2,394 بار در 824 پست
|
0
نقل قول:
اینجا تو مشهد من برای 128 مبلغ 30 تومان در ماه می دم اونجا قیمتها چه جوریه یه مقایسه ای مشهدیهای عزیز داشته باشند
June 3rd, 2008, 12:31 | #1732 | |
Member
تاريخ عضويت: Jun 2006
تشکر از ايشان: 56 بار در 20 پست
|
0
نقل قول:
تماس گرفتم انشالله بعد از تعطیلات برای نسب اقدام می کنم |
|
June 3rd, 2008, 12:54 | #1733 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: May 2006
تشکر از ايشان: 2,738 بار در 764 پست
|
0
نقل قول:
برای اطلاع بیشتر میتونید به آدرس زیر برید: http://sepanta.net پلن بنده در این سایت پلاتین هست و در هر خرید 15% تخفیف میگیرم. سرعتها هم هیچ وقت یکسان استفاده نکردم . از 64 تا 512 در نوسان بوده ماههایی که فیلمهای جدید اکران میشه از سرعت بالا استفاده میکنم... موفق باشید. |
|
تشکر کننده از L0RD: |
June 3rd, 2008, 13:07 | #1734 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: مشهد بلوار پيروزي
تشکر از ايشان: 522 بار در 186 پست
|
0
نقل قول:
من با سابين اشتراك سه ماهه دارم كه براي 64 مبلغ 21 هزار و 500 تومان داده ام پ.ن: جناب ASKA نمي دانستم شما هم مشهد هستين !! چرا در قرار مشهدي ها شركت نمي كنيد؟
June 3rd, 2008, 14:35 | #1735 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2006
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 2,009 بار در 1,022 پست
|
0
من مشکلی با yahoo mail پیدا کردم مدتی هست یک ایمیل خوانده نشده را نشان می دهد ( عدد 1 در مقابل inbox ) در حالی که من ایمیل خوانده نشده اصلا ندارم !! حتی تمام ایمیل ها را از inbox حذف کردم اما همچنان یک ایمیل خوانده نشده را گزارش می دهد ممنون از راهنمایی
June 4th, 2008, 00:02 | #1736 |
Senior Member
|
0
مثل اينكه روشي وجود دارد كه مي توان ويندوز را به همراه برنامه هاي كاربردي كه از آنها استفاده مي كنيم به همراه تنظيمات دلخواه در مدت كوتاهي نصب كرد. كساني كه ياد دارند به ما هم ياد بدهند با تشكر
June 4th, 2008, 00:23 | #1737 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 1,681 بار در 579 پست
|
0
نقل قول:
برای این کار شما به کمک CD Writer و نرم افزار Nero Burning Rom یک فایل بک آپ از تمام فایلهای ویندوز با پسوند exe می سازید به نحوی که بعدا میتوانید به سرعت با اجرای فایل exe ویندوزی آماده کار خلق نمایید. نحوه انجام کار : 11. قبل از هر چیز باید یک ویندوز مرتب بهمراه تمامی نرم افزارهای مفید تهیه کنید (نرم افزارهای اضافی رو رفع نصب کنید و اونهایی رو هم که ندارین نصب کنید، همه درایورها را نصب کنید، با ضد ویروس بروز شده سیستم را چک کنید) نکته1: ویندوز شما بایستی روی درایو C نصب شده باشد و برنامه های همراهش هم روی همین درایو نصب شده باشند 2. همه فایلها و شاخه های ریشه اصلی درایو C را از حالت مخفی خارج کنید. نکته2: اگر دو ویندوز بر روی سیستم دارید بهتر است بقیه عملیات را از روی ویندوزی که بر روی C نصب نشده دنبال کنید 3. نرم افزار Nero Burning Rom را اجرا کنید 4. از منوی file یا recorder گزینه Burn HD Backup... را انتخاب کنید 5. حالا پارتیشن 1 و یا همون درایو C رو به عنوان نشانی مبدا انتخاب کنید 6. در صفحه بعدی دکمه Write را بزنید تا سی دی ویندوز ۷ دقیقه ای شما آماده شود. و اما نحوه استفاده از سی دی ویندوز ۷ دقیقه ای : 1: درایو C را فرمت کنید. 2: در خط فرمان DOS فایل nrestore.exe رو از سی دی ویندوز ۷ دقیقه ای اجرا کنید 3. زبان دلخواه را انتخاب کنید 4. مقصد کپی را درایو C قرار دهید (در غیر اینصورت ویندوز ۷ دقیقه ای کار نخواهد کرد) 5. و در آخر Restart نکته 3: ویندوز ۳ویندوز ۷ دقیقه ای که شما ساخته اید، در دیگر کامپیوترها نیز قابل استفاده است با این قید که در آنها بایستی سخت افزارهای جدید شناسایی و نصب شوند که این کار حدود 5 الی 10 دقیقه زمان می برد. موفق و پيروز باشيد |
|
3 تشکر کننده از Kambiz_T.A: |
June 4th, 2008, 00:30 | #1738 |
Member
|
|
June 4th, 2008, 01:46 | #1739 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
با تشكر از شما
June 4th, 2008, 01:47 | #1740 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
__________________________________________________ __________________________________ آموزش تصویری تهیه ی Bakup از ویندوز با Norton Ghost دانلود فایل PDF آموزش تهیه ی Bakup از ویندوز با Norton Ghost با حجم 3.42 مگابایت دانلود Symantec Ghost Corporate 11 Bootable CD با حجم 6 مگابایت پسورد برای Extract فایل ایمیج: كد:
forum.iran-egold.com چند نکته: *در هنگام بازگرداندن Backup فقط درایوی که انتخاب کرده اید ، جایگزین میشود. درایو مذکور به صورت کامل Replace (جایگزین) میشود و نیازی به فرمت و سپس Restore نیست. *از این برنامه بیشتر برای بک آپ گرفتن از درایو ویندوز استفاده میشود. برای بک آپ گرفتن از اطلاعات و محتویات درایوهای دیگر بهتر است از برنامه های دیگری مثل Norton Ghost 14 که اجرای آن کاملاً تحت ویندوز است استفاده کنید. *با توجه به اینکه پس از بازگرداندن فایل ایمیج، اطلاعات درایو ویندوز به تاریخی که بک آپ را تهیه کرده اید باز میگردد، بهتر است فولدرهایی مثل My Documents را به درایوهای دیگر منتقل کنید. با رایت کلیک برروی آیکن My Documents در دسکتاپ یا منوی استارت و انتخاب Properties میتوانید Target (محل ذخیره شدن فایلها) را به درایو دیگری (D یا E یا F ...) تغییر دهید. *بهتر است برنامه هایی مثل متاتریدر که مدام محتویات و تنظیمات آنها را تغییر می دهید ، را در درایوی به جز درایو ویندوز نصب کنید.به عنوان مثال F:\Your User\Installed-Programs * اگر از موس یا کیبورد USB استفاده می کنید و پس از بوت شدن CD موس یا کیبورد غیر فعال بود باید سیستم را ریست کرده و کلید Delete را پایین نگه دارید تا به بخش تنظیمات BIOS مادربرد بروید. در اکثر مادربردها در بخش Integrated Perpherals گزینه های USB Keyboard و USB Mouse وجود دارد . موارد مذکور را در وضعیت Enable قرار داده و با فشردن کلید F10 و سپس Enter تنظیمات را ذخیره کنید. * قبل از اینکه از ویندوز بک آپ بگیرید حتماً یکبار با کمک Disk Cleanup درایو ویندوز را از فایلهای اضافی پاک سازی کنید. * یکی از مزایای نورتون گاست اینست که این برنامه از فایلهای PageFile و Hibernate موجود در درایو ویندوز (که در حالت عادی مخفی هستند و حجم آنها بالاتر از یک گیگابایت است) بک آپ نمیگیرد. بنابراین حجم بک آپ علاوه بر مقداری که برای فشرده سازی کم میشود، حدود یک ونیم گیگابایت از حجم درایو ویندوز کمتر خواهد بود. |
|
3 تشکر کننده از ghafari3: |
Bookmarks |
برچسبها |
کامپیوتر،اینترنت |
|
|